Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy`71 Niszczyciele
Kontrola Tactiek att
34% Balbezit 66%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
49.4 gemiddelde waardering 73.3
solide Schieten uitmuntend
solide Passen wonderbaarlijk
matig Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Özertem kopt de bal weg. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov schiet op doel. Jurek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Niszczyciele 0:1

6e minuut.
Szreder geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nadirli de bal. Egídio rent richting de bal. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Leonte is nu in balbezit. Leonte geeft een lange en hoge pass. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov schiet op doel. Jurek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio haalt uit met een fantastische trap. Jurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mrozik geeft een lange en hoge pass. Trzeciak kopt de bal weg. Egídio rent richting de bal. Klungelig pakt Egídio de bal. Egídio schiet op doel. Jurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özertem is nu in balbezit. Özertem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Niszczyciele 0:2

42e minuut.
Leonte met een sublieme pass. Cornet heeft problemen om de bal te vangen. Leonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leonte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 50%, Niszczyciele 50%.
GKS Tychy`71 - Niszczyciele 0:2

46e minuut.
Boruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciński geeft de bal voor. Kusnetzov kan de bal niet met de borst controleren. Özertem is nu in balbezit. Özertem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Inworp. Košumberský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Kusnetzov maakt een snoekduik en kopt de bal. Jurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Fakir met een sublieme pass. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov heeft problemen om de bal te vangen. Kusnetzov schiet op doel. Jurek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Niszczyciele 0:3

56e minuut.
Košumberský passt de bal in één keer door. Trzeciak met een sublieme pass. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Jurek bokst de bal weg. Egídio is nu in balbezit. Egídio draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Boruciński geeft de bal voor. Kusnetzov kopt de bal weg. Puk heeft problemen om de bal te vangen. Özertem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özertem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak passt de bal met de wreef. Egídio rent richting de bal. Egídio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Niszczyciele 0:4

68e minuut.
Košumberský speelt de bal door. Leonte is nu in balbezit. Košumberský rent richting de bal. Klungelig pakt Košumberský de bal. Košumberský haalt uit met een fantastische trap. Jurek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puk probeert naar een medespeler te passen. Hesse heeft problemen om de bal te vangen. Özertem rent richting de bal. Özertem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak geeft de bal voor. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Košumberský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Leonte de bal. Leonte geeft een hoge lob. Özertem heeft problemen om de bal te vangen. Özertem schiet op doel. Jurek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Niszczyciele 0:5

82e minuut.
Košumberský probeert naar een medespeler te passen. Leonte is nu in balbezit. Leonte geeft een lange en hoge pass. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Košumberský passt de bal zonder na te denken. Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Özertem verovert de bal door een tackle van achteren. Özertem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - Niszczyciele 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 60%, Niszczyciele 40%.
GKS Tychy`71 - Niszczyciele 0:6