Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niszczyciele GKS Tychy`71
att Tactiek Środek pola
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
80.3 gemiddelde waardering 41.9
magical Schieten good
incredible Passen good
outstanding Verdedigen average


5e minuut.
Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Egídio is nu in balbezit. Egídio draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 1:0

7e minuut.
Przeczek is nu in balbezit. Przeczek geeft de bal voor. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov schiet op doel. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Egídio rent richting de bal. Egídio schiet op doel. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Košumberský kopt de bal weg. Trzeciak met een sublieme pass. Egídio is nu in balbezit. Egídio draait met de bal, schiet en ... Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 2:0

9e minuut.
Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Minh Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio draait met de bal, schiet en ... Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Klungelig pakt Szreder de bal. Boruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciński geeft een lange en hoge pass. Sumich rent richting de bal. Sumich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 3:0

12e minuut.
Yiğitarslanoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Egídio de bal. Minh Khải is nu in balbezit. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak passt de bal in één keer door. Košumberský geeft de bal voor. Sumich krijgt zijn hoofd ertegen. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 4:0

14e minuut.
Piotrkowczyk geeft de bal voor. Egídio kopt de bal weg. Klungelig pakt Palewicz de bal. Sumich rent richting de bal. Sumich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak speelt de bal door. Egídio rent richting de bal. Egídio schiet op doel. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 5:0

18e minuut.
Košumberský is nu in balbezit. Košumberský speelt de bal door. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov schiet op doel. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Boruciński probeert naar een medespeler te passen. Košumberský geeft een lange en hoge pass. Kusnetzov kopt de bal weg. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kusnetzov de bal. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 6:0

24e minuut.
Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Sumich is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Palewicz ... Strafschop! Sumich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egídio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal. Sumich rent richting de bal. Sumich draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 7:0

25e minuut.
Minh Khải rent richting de bal. Minh Khải geeft een hoge lob. Trzeciak kopt de bal weg. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Boruciński geeft de bal voor. Daar is Dodrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusnetzov rent richting de bal. Egídio is nu in balbezit. Egídio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minh Khải met een sublieme pass. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Košumberský rent richting de bal. Košumberský geeft de bal voor. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 8:0

32e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak passt de bal met de wreef. Piotrkowczyk probeert naar een medespeler te passen. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov schiet op doel. Gnoiński bokst de bal weg. Sumich is nu in balbezit. Sumich schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Sumich kopt de bal weg. Dodrescu is nu in balbezit. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 9:0

37e minuut.
Minh Khải geeft een lange en hoge pass. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte geeft de bal voor. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Egídio rent richting de bal. Egídio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 10:0

40e minuut.
Leonte heeft problemen om de bal te vangen. Leonte passt de bal met de wreef. Sumich rent richting de bal. Sumich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 11:0

42e minuut.
Trzeciak is nu in balbezit. Sumich is nu in balbezit. Trzeciak geeft een hoge lob. Egídio springt en kopt de bal. Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 29%, GKS Tychy`71 71%.
Niszczyciele - GKS Tychy`71 12:0

53e minuut.
Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk geeft de bal voor. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Egídio is nu in balbezit. Egídio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Inworp. Trzeciak met de inworp. Košumberský geeft een lange en hoge pass. Kusnetzov heeft problemen om de bal te vangen. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte met een sublieme pass. Egídio rent richting de bal. Egídio schiet op doel. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 13:0

58e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Košumberský probeert de bal met de borst te controleren. Košumberský geeft de bal voor. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio schiet op doel. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sumich de bal. Sumich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 14:0

61e minuut.
Trzeciak speelt de bal door. Leonte is nu in balbezit. Leonte passt de bal in één keer door. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak draait met de bal, schiet en ... Gnoiński bokst de bal weg. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 15:0

65e minuut.
Košumberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio rent richting de bal. Egídio passt de bal in één keer door. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich schiet op doel. Gnoiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mrozik is nu in balbezit. Sumich onderschept slim de pass. Sumich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 16:0

67e minuut.
Silaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Kusnetzov is nu in balbezit. Klungelig pakt Kusnetzov de bal. Kusnetzov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Egídio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kusnetzov de bal onder controle te krijgen. Egídio rent richting de bal. Egídio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak passt de bal in één keer door. Sumich rent richting de bal. Sumich schiet op doel. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 17:0

75e minuut.
Fakir kopt de bal weg. Szreder heeft problemen om de bal te vangen. Przeczek geeft de bal voor. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dodrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Klungelig pakt Košumberský de bal. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Košumberský onderschept slim de pass. Košumberský geeft de bal voor. Egídio krijgt zijn hoofd ertegen. Gnoiński bokst de bal weg. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 18:0

81e minuut.
Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov passt de bal zonder na te denken. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 19:0

82e minuut.
Szreder probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński bokst de bal weg.

85e minuut.
Leonte is nu in balbezit. Leonte geeft een hoge lob. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - GKS Tychy`71 20:0

87e minuut.
Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich rent richting de bal. Cornet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cornet krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Leonte probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak geeft een hoge lob. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 29%, GKS Tychy`71 71%.
Niszczyciele - GKS Tychy`71 20:0