Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krościenko Wyżne TKS Modrzew Gródki
nptd Tactiek TEST 4.3 zz duo
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
73.8 gemiddelde waardering 69.9
uitstekend Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Çilli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çekin met een snelle inworp. De Vita geeft de bal voor. Çilli kopt de bal weg. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
van der Heiden verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heiden passt de bal met de wreef. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Berlini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Çekin passt de bal met de wreef. Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica passt de bal met de wreef. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - TKS Modrzew Gródki 1:0

29e minuut.
Bugno geeft een lange en hoge pass. Kubura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przybyła. Kubura raakt geblesseerd tijdens het duel. van der Heiden komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Śliwka kopt de bal weg. Coposu geeft een hoge lob. Bugno kopt de bal weg. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Atasoylu geeft een hoge lob. Vandekasteele kopt de bal weg. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura draait met de bal, schiet en ... Berlini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krościenko Wyżne - TKS Modrzew Gródki 1:1

40e minuut.
Śliwka is nu in balbezit. Çilli verovert de bal door een tackle van achteren. Çilli speelt de bal door. Toczyski is nu in balbezit. Toczyski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Atasoylu de bal. Atasoylu speelt de bal door. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura schiet op doel. Berlini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - TKS Modrzew Gródki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 48%, TKS Modrzew Gródki 52%.
FC Krościenko Wyżne - TKS Modrzew Gródki 1:2

49e minuut.
Tănăsoaica met een sublieme pass. Śliwka is nu in balbezit. Toczyski met een sublieme pass. Çekin rent richting de bal. Çekin draait met de bal, schiet en ... Siti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tănăsoaica zal de hoekschop nemen. Toczyski maakt een snoekduik en kopt de bal. Siti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Atasoylu speelt de bal door. Vandekasteele is nu in balbezit. Przybyła begaat een overtreding. Vandekasteele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van der Heiden komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Murzastek is nu in balbezit. Atasoylu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allen. Allen krijgt een gele kaart. Atasoylu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atasoylu met een snel genomen vrije trap. Kubura krijgt zijn hoofd ertegen. Berlini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Çekin is nu in balbezit. Çekin passt de bal zonder na te denken. Tănăsoaica probeert naar een medespeler te passen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Siti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
De Vita met een sublieme pass. Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica passt de bal zonder na te denken. Śliwka rent richting de bal. Śliwka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Przybyła geeft een lange en hoge pass. Śliwka kopt de bal weg. Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica geeft een hoge lob. Toczyski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krościenko Wyżne - TKS Modrzew Gródki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 51%, TKS Modrzew Gródki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krościenko Wyżne - TKS Modrzew Gródki 2:2