Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki FC Krościenko Wyżne
TEST 4.3 zz duo Tactiek nptd vol.2
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 6
68.3 gemiddelde waardering 70.5
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła passt de bal zonder na te denken. Çekin heeft problemen om de bal te vangen. Çekin geeft de bal voor. Toczyski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Deljkić speelt de bal door. Vandekasteele rent richting de bal. Briscariu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vandekasteele is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubura kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Allen passt de bal in één keer door. Prasnal rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rovine ... Strafschop! Rovine is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Prasnal stond buitenspel. Štverák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Deljkić is nu in balbezit. Deljkić geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal. Berlini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Briscariu met een sublieme pass. Deljkić geeft een hoge lob. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deljkić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Heiden geeft de bal voor. Berlini bokst de bal weg. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal. Berlini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Çekin verovert de bal door een tackle van achteren. Çekin passt de bal in één keer door. Prasnal rent richting de bal. Prasnal draait met de bal, schiet en ... Siti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - FC Krościenko Wyżne 0:1

34e minuut.
Kubura is nu in balbezit. Allen begaat een overtreding. Kubura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van der Heiden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Murzastek speelt de bal door. Klungelig pakt Przybyła de bal. Przybyła geeft de bal voor. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal draait met de bal, schiet en ... Siti bokst de bal weg.

43e minuut.
Zydorowicz kopt de bal weg. van der Heiden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çekin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çekin krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bugno geeft een lange en hoge pass. Ploaie rent richting de bal. Kubura verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKS Modrzew Gródki - FC Krościenko Wyżne 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 45%, FC Krościenko Wyżne 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TKS Modrzew Gródki - FC Krościenko Wyżne 1:1

51e minuut.
Zydorowicz onderschept slim de pass. Deljkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Deljkić passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Berlini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kubura is nu in balbezit. Bugno probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Toczyski speelt de bal door. De Vita bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczyski speelt de bal door. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Briscariu geeft een hoge lob. Vandekasteele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugno geeft een lange en hoge pass. Kubura krijgt zijn hoofd ertegen. Berlini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - FC Krościenko Wyżne 2:1

67e minuut.
Çekin met een sublieme pass. van der Heiden met een sublieme pass. Deljkić rent richting de bal. Deljkić geeft de bal voor. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vandekasteele speelt de bal door. Deljkić geeft de bal voor. Vandekasteele kopt de bal weg. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ... Berlini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Zydorowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çekin heeft problemen om de bal te vangen. Çekin speelt de bal door. Prasnal rent richting de bal. Prasnal schiet op doel. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Štverák onderschept slim de pass. Štverák probeert naar een medespeler te passen. Çekin geeft de bal voor. Toczyski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 47%, FC Krościenko Wyżne 53%.
TKS Modrzew Gródki - FC Krościenko Wyżne 2:1