Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc Bogucice MOSP Białystok
Ala Malaka Tactiek IPA-PŚ
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
57.8 gemiddelde waardering 70.7
solid Schieten excellent
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen brilliant


1e minuut.
Cârlea passt de bal in één keer door. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plichta krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ruggieri is nu in balbezit. Ruggieri passt de bal met de wreef. Wujec geeft een lange en hoge pass. Liga rent richting de bal. Liga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Denneboom kopt de bal weg. Liga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plichta. Plichta krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
Pieróg heeft problemen om de bal te vangen. De Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis met een sublieme pass. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmyd raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dawson komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kłósek is nu in balbezit. Kłósek passt de bal met de wreef. Denneboom is nu in balbezit. Denneboom probeert naar een medespeler te passen. Liga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - MOSP Białystok 0:1

36e minuut.
Notaristefano kopt de bal weg. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu geeft de bal voor. Cardoso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc Bogucice - MOSP Białystok 1:1

38e minuut.
Kłósek rent richting de bal. Kłósek passt de bal in één keer door. Daar is Denneboom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liga rent richting de bal. Liga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Denneboom rent richting de bal. Denneboom speelt de bal door. Kłósek is nu in balbezit. Liga rent richting de bal. Liga haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 61%, MOSP Białystok 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc Bogucice - MOSP Białystok 1:1

47e minuut.
Ruggieri passt de bal zonder na te denken. Denneboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom passt de bal in één keer door. Liga is nu in balbezit. Liga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Denneboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom geeft de bal voor. De Pontis is nu in balbezit. De Pontis geeft een lange en hoge pass. Liga springt en kopt de bal. Voordeckers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kłósek rent richting de bal. Kłósek passt de bal in één keer door. Ruggieri met een sublieme pass. Kłósek is nu in balbezit. Kłósek draait met de bal, schiet en ... Voordeckers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De Pontis passt de bal met de wreef. Kłósek rent richting de bal. Kłósek passt de bal in één keer door. Liga rent richting de bal. Liga schiet op doel. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ruggieri rent richting de bal. Ruggieri geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pieróg de bal onder controle te krijgen. Liga is nu in balbezit. Liga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kłósek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kijoś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 69%, MOSP Białystok 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc Bogucice - MOSP Białystok 1:1