Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOSP Białystok fc Bogucice
IPA-PŚ Tactiek Ala Malaka
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
73.4 gemiddelde waardering 55
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen solide
briljant Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Kłósek speelt de bal door. De Pontis rent richting de bal. De Pontis passt de bal zonder na te denken. Liga is nu in balbezit. Liga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szmyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Liga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - fc Bogucice 1:0

7e minuut.
Kłósek geeft een hoge lob. Liga is nu in balbezit. Standal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Standal krijgt een gele kaart. Liga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liga neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - fc Bogucice 2:0

14e minuut.
Kłósek is nu in balbezit. Kłósek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt De Pontis de bal. De Pontis geeft de bal voor. Liga krijgt zijn hoofd ertegen. Moyaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Notaristefano geeft een hoge lob. Liga kopt de bal weg. Herrebrandt probeert de bal aan de voet te houden. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario schiet op doel. Moyaert bokst de bal weg.

18e minuut.
Pieróg passt de bal met de wreef. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu passt de bal met de wreef. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta schiet op doel. Króliczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pyrkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrkosz haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Liga passt de bal in één keer door. Bellisario is nu in balbezit. Standal speelt de bal door. Bellisario rent richting de bal. Bellisario draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Moyaert probeert naar een medespeler te passen. De Pontis kopt de bal weg. Horák kan de bal niet met de borst controleren. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario haalt uit met een fantastische trap. Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu passt de bal met de wreef. Ruggieri probeert naar een medespeler te passen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Lokmanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lokmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Plichta rent richting de bal. Plichta geeft een lange en hoge pass. Ballesteros krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Króliczyński trapt de bal weg. Kłósek kopt de bal weg. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - fc Bogucice 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 39%, fc Bogucice 61%.
MOSP Białystok - fc Bogucice 3:0

52e minuut.
Herrebrandt met een sublieme pass. Horák rent richting de bal. Horák geeft de bal voor. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros schiet op doel. Króliczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Herrebrandt onderschept slim de pass. Kłósek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herrebrandt. Kłósek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kłósek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Moyaert met een harde bal richting middenveld. Kłósek speelt de bal door. De Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Trieb met een sublieme pass. Klungelig pakt De Pontis de bal. De Pontis passt de bal met de wreef. Bellisario rent richting de bal. Bellisario schiet op doel. Moyaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moyaert met een sublieme pass. Plichta kopt de bal weg. Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros schiet op doel. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Pinto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rusnak komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Griţ kopt de bal weg. Wałkiewicz rent richting de bal. Plichta onderschept slim de pass. Plichta geeft een hoge lob. Pyrkosz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - fc Bogucice 3:1

88e minuut.
Lokmanoğlu met een snelle inworp. Plichta met een sublieme pass. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - fc Bogucice 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 41%, fc Bogucice 59%.
MOSP Białystok - fc Bogucice 3:2