Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc Bogucice GKS Tychy`71
Ala Malaka Tactiek Środek pola
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
57.9 gemiddelde waardering 42.7
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Inczewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Standal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pyrkosz kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pinto passt de bal zonder na te denken. Autreve speelt de bal door. Mrozik is nu in balbezit. Pyrkosz onderschept slim de pass. Pyrkosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Lokmanoğlu speelt de bal door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso passt de bal in één keer door. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Daar is Cornet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornet. Cornet krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Herrebrandt probeert naar een medespeler te passen. Pieróg rent richting de bal. Pieróg geeft de bal voor. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Gnoiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Horák bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - GKS Tychy`71 1:0

27e minuut.
Pieróg rent richting de bal. Pieróg met een sublieme pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - GKS Tychy`71 2:0

34e minuut.
Nadirli kopt de bal weg. Puk heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cornet passt de bal in één keer door. Fakir is nu in balbezit. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso schiet op doel. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Autreve is nu in balbezit. Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu met een sublieme pass. Pyrkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrkosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - GKS Tychy`71 3:0

40e minuut.
Białas rent richting de bal. Białas passt de bal in één keer door. Puk heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Standal speelt de bal door. Pieróg rent richting de bal. Pieróg geeft een hoge lob. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - GKS Tychy`71 4:0

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Inczewski stond buitenspel. Standal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - GKS Tychy`71 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 30%, GKS Tychy`71 70%.
fc Bogucice - GKS Tychy`71 5:0

51e minuut.
Voordeckers met een sublieme pass. Cardoso rent richting de bal. Horák is nu in balbezit. Horák passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - GKS Tychy`71 6:0

56e minuut.
Cornet geeft de bal voor. Rusnak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pyrkosz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Horák de bal onder controle te krijgen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - GKS Tychy`71 7:0

60e minuut.
Pieróg is nu in balbezit. Pieróg geeft een lange en hoge pass. Dawson kopt de bal weg. Cardoso kan de bal niet met de borst controleren. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Rusnak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnak geeft een hoge lob. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Gnoiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - GKS Tychy`71 8:0

64e minuut.
Białas verovert de bal door een tackle van achteren. Standal bereikt de bal nog maar net als eerste. Standal passt de bal met de wreef. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - GKS Tychy`71 9:0

69e minuut.
Horák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Horák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lokmanoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pyrkosz kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Gnoiński bokst de bal weg.

73e minuut.
Rusnak verovert de bal door een tackle van achteren. Rusnak probeert naar een medespeler te passen. Lokmanoğlu met een sublieme pass. Pyrkosz rent richting de bal. Pyrkosz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hesse rent richting de bal. Hesse speelt de bal door. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - GKS Tychy`71 10:0

79e minuut.
Pieróg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hesse. Pieróg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lokmanoğlu met een snel genomen vrije trap. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Rusnak geeft een lange en hoge pass. Cardoso probeert de bal met de borst te controleren. Horák is nu in balbezit. Lokmanoğlu rent richting de bal. Lokmanoğlu schiet op doel. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dawson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machon komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusnak met een snelle inworp. Lokmanoğlu geeft een hoge lob. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 33%, GKS Tychy`71 67%.
fc Bogucice - GKS Tychy`71 10:0