Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergman Hindenburg FC Krościenko Wyżne
A Tactiek nptd vol.2
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
76.8 gemiddelde waardering 69.8
incredible Schieten excellent
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Dráb geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çekin met een snelle inworp. Przybyła geeft een lange en hoge pass. Toczyski springt en kopt de bal. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Măcriş geeft een lange en hoge pass. Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guodong passt de bal in één keer door. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak schiet op doel. Berlini bokst de bal weg. Murzastek onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. Allen probeert de bal aan de voet te houden. Sivori geeft een hoge lob. Fabisiak krijgt zijn hoofd ertegen. Berlini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Murzastek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Vita rent richting de bal. Met opzet legt Ðức Phi zijn tegenspeler op de grond. Ðức Phi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guodong passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Berlini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Przybyła is nu in balbezit. Sivori onderschept slim de pass. Sivori passt de bal zonder na te denken. Daar is Fabisiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabisiak schiet op doel. Berlini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ðức Phi geeft de bal voor. Guodong kopt de bal weg. Allen probeert de bal met de borst te controleren. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - FC Krościenko Wyżne 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 40%, FC Krościenko Wyżne 60%.
Bergman Hindenburg - FC Krościenko Wyżne 1:0

49e minuut.
Ðức Phi met een sublieme pass. Guodong rent richting de bal. Guodong geeft de bal voor. Dejnowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Berlini trapt de bal weg van het doel. Măcriş met een sublieme pass. Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guodong geeft de bal voor. Dejnowicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Ðức Phi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Phi passt de bal met de wreef. Guodong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guodong geeft de bal voor. Dejnowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Murzastek rent richting de bal. Ðức Phi onderschept slim de pass. Ðức Phi probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. Paal! Berlini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Fabisiak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - FC Krościenko Wyżne 2:0

74e minuut.
Ðức Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Berlini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - FC Krościenko Wyżne 3:0

77e minuut.
Çekin kopt de bal weg. Sforzini rent richting de bal. Sforzini geeft de bal voor. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Berlini bokst de bal weg. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - FC Krościenko Wyżne 4:0

81e minuut.
Çekin probeert naar een medespeler te passen. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforzini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prasnal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prasnal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - FC Krościenko Wyżne 4:1

85e minuut.
Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş met een sublieme pass. Ðức Phi probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. Berlini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Brizuela met de inworp. Ðức Phi rent richting de bal. Ðức Phi passt de bal in één keer door. Sivori is nu in balbezit. Sivori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 34%, FC Krościenko Wyżne 66%.
Bergman Hindenburg - FC Krościenko Wyżne 4:1