Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOTO JELCZ OŁAWA TKS Modrzew Gródki
Barażżżżż2 Tactiek TEST 4.3 zz duo
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.2 gemiddelde waardering 67.9
good Schieten formidable
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


8e minuut.
Sestini passt de bal in één keer door. Çilli rent richting de bal. Kabouris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabouris krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gianasi kopt de bal weg. van der Heiden geeft een hoge lob. Kubura is nu in balbezit. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Siemian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - TKS Modrzew Gródki 0:1

11e minuut.
Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu geeft een lange en hoge pass. Skok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura schiet op doel. Siemian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - TKS Modrzew Gródki 0:2

18e minuut.
Michalski is nu in balbezit. Michalski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Deljkić met de inworp. van der Heiden geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestini onderschept slim de pass. Sestini speelt de bal door. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Deljkić speelt de bal door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deljkić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen. Siemian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deljkić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Heiden geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
van der Heiden is nu in balbezit. van der Heiden geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Siemian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - TKS Modrzew Gródki 0:3

35e minuut.
Deljkić met een sublieme pass. Bugno rent richting de bal. Villanueva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villanueva krijgt een gele kaart. Bugno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bugno komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Winnits met een sublieme pass. Sestini rent richting de bal. Sestini passt de bal met de wreef. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Siti bokst de bal weg.

42e minuut.
Bugno probeert naar een medespeler te passen. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Skok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura verovert de bal door een tackle van achteren. Kubura schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 67%, TKS Modrzew Gródki 33%.
MOTO JELCZ OŁAWA - TKS Modrzew Gródki 0:3

52e minuut.
Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi geeft een lange en hoge pass. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris schiet op doel. Siti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siti trapt de bal weg. Deljkić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
van der Heiden speelt de bal door. Kubura is nu in balbezit. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Siemian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - TKS Modrzew Gródki 0:4

57e minuut.
Villanueva passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Michalski de bal. Michalski met een sublieme pass. Sestini rent richting de bal. Sestini draait met de bal, schiet en ... Siti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sestini passt de bal met de wreef. Kabouris rent richting de bal. van der Heiden maakt een afschuwelijke overtreding. van der Heiden krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugno speelt de bal door. Deljkić geeft de bal voor. Kubura krijgt zijn hoofd ertegen. Siemian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
van der Heiden heeft problemen om de bal te vangen. van der Heiden geeft de bal voor. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura draait met de bal, schiet en ... Siemian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - TKS Modrzew Gródki 0:5

75e minuut.
Vandekasteele rent richting de bal. Deljkić geeft een hoge lob. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura onderschept slim de pass. Kubura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Condeescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sestini rent richting de bal. Sestini probeert naar een medespeler te passen. Kabouris rent richting de bal. Kabouris schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - TKS Modrzew Gródki 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 71%, TKS Modrzew Gródki 29%.
MOTO JELCZ OŁAWA - TKS Modrzew Gródki 1:5