Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niszczyciele MOSP Białystok
att Tactiek IPA-PŚ
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 1
74.9 gemiddelde waardering 72.6
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


7e minuut.
Košumberský geeft een hoge lob. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Sumich rent richting de bal. Egídio is nu in balbezit. Egídio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - MOSP Białystok 1:0

15e minuut.
Wałkiewicz met een snelle inworp. Pedrosa rent richting de bal. De Pontis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedrosa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pedrosa kan niet meer verder spelen. Fiodorkiewicz komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiodorkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kłósek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bellisario maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Košumberský passt de bal zonder na te denken. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Daar is Liga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silaghi. Liga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kłósek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov passt de bal in één keer door. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio schiet op doel. Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzeciak met de inworp. Košumberský is nu in balbezit. Košumberský geeft de bal voor. Sumich krijgt zijn hoofd ertegen. Króliczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Trieb is nu in balbezit. Trieb passt de bal zonder na te denken. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio geeft een lange en hoge pass. Sumich springt en kopt de bal. Króliczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kusnetzov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - MOSP Białystok 2:0

44e minuut.
Klungelig pakt Kłósek de bal. Trzeciak onderschept slim de pass. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Egídio is nu in balbezit. Egídio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - MOSP Białystok 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 40%, MOSP Białystok 60%.
Niszczyciele - MOSP Białystok 3:0

70e minuut.
Bellisario schiet op doel. Rodríguez speelt de bal door. Sumich kopt de bal weg. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Notaristefano onderschept slim de pass. Notaristefano met een sublieme pass. De Pontis speelt de bal door. Bellisario rent richting de bal. Bellisario schiet op doel. Rodríguez bokst de bal weg. Liga rent richting de bal. Liga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - MOSP Białystok 3:1

74e minuut.
Sumich rent richting de bal. Notaristefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaristefano geeft de bal voor. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Kłósek de bal. Trzeciak met een sublieme pass. Kusnetzov rent richting de bal. Sumich is nu in balbezit. Sumich schiet op doel. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 55%, MOSP Białystok 45%.
Niszczyciele - MOSP Białystok 3:1