Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc Bogucice Bergman Hindenburg
Ala Malaka Tactiek A
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 76
excellent Schieten incredible
very good Passen incredible
very good Verdedigen outstanding


6e minuut.
Horák geeft de bal voor. Guodong is nu in balbezit. Guodong geeft een lange en hoge pass. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Bergman Hindenburg 0:1

19e minuut.
Carenzi geeft een hoge lob. Fabisiak kopt de bal weg. Guodong probeert de bal aan de voet te houden. Guodong geeft een hoge lob. Dejnowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szmyd probeert naar een medespeler te passen. Sivori rent richting de bal. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Bergman Hindenburg 0:2

29e minuut.
Măcriş met een sublieme pass. Guodong heeft problemen om de bal te vangen. Guodong geeft de bal voor. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Horák geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guodong met een snelle inworp. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Plichta verovert de bal door een tackle van achteren. Plichta passt de bal zonder na te denken. Lokmanoğlu met een sublieme pass. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cardoso geeft een lange en hoge pass. Ballesteros krijgt zijn hoofd ertegen. Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Bergman Hindenburg 1:2

41e minuut.
Guodong geeft een lange en hoge pass. Szmyd kopt de bal weg. Ðức Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi geeft de bal voor. Fabisiak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Guodong probeert naar een medespeler te passen. Sivori rent richting de bal. Sivori passt de bal met de wreef. Daar is Dejnowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 68%, Bergman Hindenburg 32%.
fc Bogucice - Bergman Hindenburg 1:2

53e minuut.
Carenzi probeert naar een medespeler te passen. Ðức Phi rent richting de bal. Szmyd geeft de bal voor. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Dobski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Brizuela geeft de bal voor. Klungelig pakt Horák de bal. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Moyaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Bergman Hindenburg 1:3

60e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Inworp. Ðức Phi met een snelle inworp. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. Paal! Moyaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Sivori speelt de bal door. Dejnowicz rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Szmyd ... Strafschop! Dejnowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fabisiak neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Bergman Hindenburg 1:4

73e minuut.
Sforzini geeft een hoge lob. Pinto kan de bal niet met de borst controleren. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz schiet op doel. Moyaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Bergman Hindenburg 1:5

78e minuut.
Sivori onderschept slim de pass. Sivori met een sublieme pass. Klungelig pakt Ðức Phi de bal. Ðức Phi geeft een lange en hoge pass. Fabisiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Sivori passt de bal zonder na te denken. Ðức Phi probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak schiet op doel. Moyaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Bergman Hindenburg 1:6

85e minuut.
Daar is Ðức Phi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Phi passt de bal in één keer door. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Bergman Hindenburg 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 63%, Bergman Hindenburg 37%.
fc Bogucice - Bergman Hindenburg 1:7