Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy`71 FC Krościenko Wyżne
Środek pola Tactiek nptd
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48.4 gemiddelde waardering 65.5
solide Schieten wonderbaarlijk
goed Passen formidabel
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mrozik. Mrozik krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Zub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przybyła geeft een lange en hoge pass. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal haalt uit met een fantastische trap. Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:1

11e minuut.
Tyfos kan de bal niet met de borst controleren. Inczewski is nu in balbezit. Briscariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Briscariu krijgt een gele kaart. Inczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carreño wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Piegzik verovert de bal door een tackle van achteren. Piegzik geeft de bal voor. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:2

18e minuut.
Autreve is nu in balbezit. Autreve passt de bal in één keer door. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tănăsoaica de bal. Tănăsoaica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Piegzik geeft de bal voor. Śliwka kopt de bal weg. Tănăsoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica draait met de bal, schiet en ... Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:3

22e minuut.
Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica speelt de bal door. Przybyła geeft de bal voor. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Zub geeft een hoge lob. Prasnal rent richting de bal. Prasnal haalt uit met een fantastische trap. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

28e minuut.
Flégr met de inworp. Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica passt de bal zonder na te denken. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła geeft een hoge lob. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:4

32e minuut.
Szreder rent richting de bal. Szreder passt de bal met de wreef. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:5

34e minuut.
Tănăsoaica geeft een lange en hoge pass. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:6

37e minuut.
Mrozik rent richting de bal. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Nadirli rent richting de bal. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Przybyła geeft een hoge lob. Gyurina speelt de bal door. Pacheco geeft de bal voor. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Śliwka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zub geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Groncik controleert de bal met de borst. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 73%, FC Krościenko Wyżne 27%.
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:6

46e minuut.
Flégr is nu in balbezit. Flégr geeft een lange en hoge pass. Mrozik probeert de bal met de borst te controleren. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Prasnal speelt de bal door. Śliwka rent richting de bal. Nadirli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Śliwka raakt geblesseerd tijdens het duel. Śliwka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:7

54e minuut.
Białas rent richting de bal. Białas passt de bal zonder na te denken. Daar is Groncik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwka onderschept slim de pass. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Flégr probeert naar een medespeler te passen. Śliwka rent richting de bal. Śliwka geeft de bal voor. Prasnal rent richting de bal. Prasnal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:8

57e minuut.
Przybyła is nu in balbezit. Przybyła passt de bal in één keer door. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Śliwka schiet op doel. Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:9

59e minuut.
Szreder rent richting de bal. Prasnal onderschept slim de pass. Prasnal probeert naar een medespeler te passen. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka schiet op doel. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:10

60e minuut.
Daar is Białas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carreño is nu in balbezit. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:11

63e minuut.
Bustamante kopt de bal weg. Klungelig pakt Mrozik de bal. Śliwka rent richting de bal. Śliwka draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:12

66e minuut.
Śliwka onderschept slim de pass. Prasnal rent richting de bal. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka schiet op doel. Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:13

73e minuut.
Prasnal heeft problemen om de bal te vangen. Przybyła is nu in balbezit. Przybyła passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Śliwka de bal. Śliwka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica heeft problemen om de bal te vangen. Tănăsoaica speelt de bal door. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Tănăsoaica geeft een lange en hoge pass. Daar is Nadirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:14

80e minuut.
Piegzik is nu in balbezit. Piegzik geeft de bal voor. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka schiet op doel. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:15

82e minuut.
Śliwka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nadirli de bal. Prasnal rent richting de bal. Prasnal draait met de bal, schiet en ... Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:16

83e minuut.
Bustamante speelt de bal door. Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Tănăsoaica met een sublieme pass. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 76%, FC Krościenko Wyżne 24%.
GKS Tychy`71 - FC Krościenko Wyżne 0:17