Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krościenko Wyżne GKS Tychy`71
nptd vol.2 Tactiek Środek pola
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
70.9 gemiddelde waardering 50.8
formidable Schieten solid
formidable Passen solid
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Przybyła speelt de bal door. Çekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekin passt de bal zonder na te denken. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - GKS Tychy`71 1:0

8e minuut.
Daar is Mrozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrozik passt de bal zonder na te denken. Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu geeft een lange en hoge pass. Inczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Berlini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mrozik geeft een lange en hoge pass. Çekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekin probeert naar een medespeler te passen. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Przybyła geeft een lange en hoge pass. Çekin kopt de bal weg. Śliwka is nu in balbezit. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Allen verovert de bal door een tackle van achteren. Allen geeft een hoge lob. Nadirli heeft problemen om de bal te vangen. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - GKS Tychy`71 2:0

20e minuut.
Śliwka rent richting de bal. Nadirli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Śliwka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przybyła met een snel genomen vrije trap. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mrozik de bal. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Toczyski speelt de bal door. Çekin rent richting de bal. Çekin met een sublieme pass. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Prasnal kopt de bal weg. Śliwka rent richting de bal. Puk begaat een overtreding. Śliwka roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Śliwka kan niet meer verder spelen. Puk heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu komt het veld opgelopen. Przybyła met een snel genomen vrije trap. Prasnal springt en kopt de bal. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Çekin onderschept slim de pass. Çekin geeft een hoge lob. Prasnal rent richting de bal. Prasnal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - GKS Tychy`71 3:0

32e minuut.
Murzastek rent richting de bal. Murzastek geeft een lange en hoge pass. Prasnal rent richting de bal. Prasnal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Mrozik geeft een hoge lob. Ploaie is nu in balbezit. Ploaie geeft de bal voor. Prasnal is nu in balbezit. Prasnal schiet op doel. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nadirli verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - GKS Tychy`71 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 34%, GKS Tychy`71 66%.
FC Krościenko Wyżne - GKS Tychy`71 4:0

46e minuut.
Autreve rent richting de bal. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Puk is nu in balbezit. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Hesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła onderschept slim de pass. Przybyła passt de bal met de wreef. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Murzastek is nu in balbezit. Murzastek geeft de bal voor. Prasnal kopt de bal weg. Klungelig pakt Briscariu de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Murzastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzastek passt de bal met de wreef. De Vita speelt de bal door. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Gyurina bokst de bal weg. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - GKS Tychy`71 5:0

62e minuut.
Cornet speelt de bal door. Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu schiet op doel. Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - GKS Tychy`71 6:0

64e minuut.
Mrozik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Puk de bal. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Przybyła passt de bal met de wreef. Daar is Autreve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çekin probeert naar een medespeler te passen. De Vita is nu in balbezit. De Vita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mrozik is nu in balbezit. Mrozik geeft een hoge lob. Çekin kopt de bal weg. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Yiğitarslanoğlu kopt de bal weg. Briscariu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puk. Puk krijgt een gele kaart. Briscariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Przybyła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prasnal rent richting de bal. Prasnal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - GKS Tychy`71 7:0

86e minuut.
De Vita met een sublieme pass. Przybyła rent richting de bal. Przybyła passt de bal in één keer door. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Przybyła passt de bal in één keer door. Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krościenko Wyżne - GKS Tychy`71 8:0

90e minuut.
Allen kopt de bal weg. Çekin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cornet. Cornet krijgt een gele kaart. Çekin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przybyła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prasnal springt en kopt de bal. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krościenko Wyżne 31%, GKS Tychy`71 69%.
FC Krościenko Wyżne - GKS Tychy`71 8:0