Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki Niszczyciele
TEST 4.3 zz Tactiek att
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
57.4 gemiddelde waardering 78.9
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen wonderbaarlijk
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Trzeciak rent richting de bal. Trzeciak met een sublieme pass. Sumich is nu in balbezit. Sumich draait met de bal, schiet en ... Rednic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 0:1

10e minuut.
Atasoylu met een sublieme pass. Deljkić rent richting de bal. Boruciński begaat een overtreding. Boruciński krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Košumberský passt de bal met de wreef. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich rent richting de bal. Egídio is nu in balbezit. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 0:2

27e minuut.
van der Heiden heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak geeft een hoge lob. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Egídio draait met de bal, schiet en ... Rednic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
van der Heiden rent richting de bal. Trzeciak rent richting de bal. Leonte geeft een lange en hoge pass. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fechner rent richting de bal. Egídio verovert de bal door een tackle van achteren. Egídio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 0:3

45e minuut.
Štverák bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte onderschept slim de pass. Leonte geeft een lange en hoge pass. Egídio is nu in balbezit. Egídio draait met de bal, schiet en ... Rednic bokst de bal weg. Sumich is nu in balbezit. Sumich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 52%, Niszczyciele 48%.
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 0:4

49e minuut.
Štverák speelt de bal door. van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden schiet op doel. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 1:4

59e minuut.
Egídio kopt de bal weg. Fechner probeert de bal aan de voet te houden. Özertem rent richting de bal. Özertem schiet op doel. Rednic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 1:5

62e minuut.
Sumich kopt de bal weg. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Özertem verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Özertem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özertem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çilli is nu in balbezit. Özertem rent richting de bal. Rednic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özertem rent richting de bal. Özertem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 1:6

63e minuut.
van der Heiden is nu in balbezit. van der Heiden probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 2:6

65e minuut.
Trywiański kopt de bal weg. Košumberský rent richting de bal. Štverák maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Štverák naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Trzeciak passt de bal met de wreef. Egídio is nu in balbezit. Çilli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çilli krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Trzeciak met een sublieme pass. Sumich rent richting de bal. Couton begaat een overtreding. Couton krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Sumich raakt geblesseerd tijdens het duel. Egídio met een snel genomen vrije trap. Özertem bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Košumberský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Egídio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 49%, Niszczyciele 51%.
TKS Modrzew Gródki - Niszczyciele 2:7