Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOTO JELCZ OŁAWA MOSP Białystok
ATT 2 Tactiek IPA-PŚ
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
47.7 gemiddelde waardering 58.7
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Wujec kopt de bal weg. Liga rent richting de bal. Liga geeft een hoge lob. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cârlea geeft een hoge lob. Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Skok begaat een overtreding. Liga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wujec wilt de vrije trap nemen. Kavkazov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - MOSP Białystok 0:1

15e minuut.
Liga verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Condeescu. Liga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wujec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liga maakt een snoekduik en kopt de bal. Kavkazov bokst de bal weg.

23e minuut.
Notaristefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaristefano passt de bal in één keer door. Wujec speelt de bal door. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario haalt uit met een fantastische trap. Kavkazov bokst de bal weg. Michalski is nu in balbezit. Michalski geeft een lange en hoge pass. Wujec kopt de bal weg. Liga rent richting de bal. Liga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiu begaat een overtreding. Ruiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 79%, MOSP Białystok 21%.
MOTO JELCZ OŁAWA - MOSP Białystok 0:1

70e minuut.
Gelber geeft een lange en hoge pass. Liga rent richting de bal. Haralambie begaat een overtreding. Liga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wujec komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cârlea probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krumm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 72%, MOSP Białystok 28%.
MOTO JELCZ OŁAWA - MOSP Białystok 0:1