Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:12
  • Competitiewedstrijd: Liga II.04 [del]
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6141
MOTO JELCZ OŁAWA fc Bogucice
ATT1WINGERP Tactiek Ala Malaka
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 55.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


34e minuut.
Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt geeft de bal voor. Daar is Buhănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. García Becerra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - fc Bogucice 0:1

38e minuut.
Haralambie rent richting de bal. Pyrkosz onderschept slim de pass. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrkosz onderschept slim de pass. Pyrkosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - fc Bogucice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 48%, fc Bogucice 52%.
MOTO JELCZ OŁAWA - fc Bogucice 0:2

74e minuut.
Lokmanoğlu is nu in balbezit. Pyrkosz rent richting de bal. Lokmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kabouris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Moyaert bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kabouris passt de bal zonder na te denken. Sestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestini speelt de bal door. Kabouris is nu in balbezit. Kabouris draait met de bal, schiet en ... Moyaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - fc Bogucice 1:2

79e minuut.
Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skok onderschept slim de pass. Skok geeft een lange en hoge pass. Szmyd is nu in balbezit. Szmyd geeft de bal voor. García Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Lokmanoğlu met de inworp. Plichta geeft een hoge lob. Szklanka is nu in balbezit. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. García Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 54%, fc Bogucice 46%.
MOTO JELCZ OŁAWA - fc Bogucice 1:2