Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki GKS Tychy`71
TEST 4.3 zz duo Tactiek Środek pola
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
67.6 gemiddelde waardering 51.6
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura geeft de bal voor. Nadirli rent richting de bal. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Woźniakowski passt de bal zonder na te denken. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu geeft de bal voor. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura draait met de bal, schiet en ... Gyurina bokst de bal weg.

10e minuut.
Fechner neemt vlug de vrije trap. Nadirli kopt de bal weg. Kubura rent richting de bal. Kubura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - GKS Tychy`71 1:0

12e minuut.
Trywiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Trywiański geeft de bal voor. Szreder heeft problemen om de bal te vangen. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kubura rent richting de bal. Štverák is nu in balbezit. Štverák heeft problemen om de bal te vangen. Štverák haalt uit met een fantastische trap. Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - GKS Tychy`71 2:0

27e minuut.
Nadirli onderschept slim de pass. Nadirli speelt de bal door. Autreve rent richting de bal. Kubura is nu in balbezit. Kubura draait met de bal, schiet en ... Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Groncik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante speelt de bal door. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Štverák rent richting de bal. Štverák passt de bal zonder na te denken. Kubura rent richting de bal. Kubura schiet op doel. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - GKS Tychy`71 3:0

40e minuut.
Woźniakowski is nu in balbezit. Woźniakowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puk de bal. Kubura is nu in balbezit. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 35%, GKS Tychy`71 65%.
TKS Modrzew Gródki - GKS Tychy`71 3:0

46e minuut.
Daar is Woźniakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźniakowski geeft een lange en hoge pass. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ... Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - GKS Tychy`71 4:0

52e minuut.
Klungelig pakt Nadirli de bal. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu speelt de bal door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Çilli passt de bal met de wreef. van der Heiden rent richting de bal. van der Heiden passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kubura de bal. Kubura schiet op doel. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden passt de bal in één keer door. Kubura rent richting de bal. Kubura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - GKS Tychy`71 5:0

60e minuut.
Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski geeft een hoge lob. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - GKS Tychy`71 6:0

64e minuut.
Coposu passt de bal in één keer door. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele probeert naar een medespeler te passen. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

66e minuut.
van der Heiden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heiden passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kubura de bal. Kubura schiet op doel. Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - GKS Tychy`71 7:0

78e minuut.
Daar is Štverák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heiden is nu in balbezit. Bustamante geeft een hoge lob. Carreño is nu in balbezit. Carreño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Carreño is nu in balbezit. Siti met een sublieme pass. Štverák kopt de bal weg. Kubura kan de bal niet met de borst controleren. Kubura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 33%, GKS Tychy`71 67%.
TKS Modrzew Gródki - GKS Tychy`71 7:0