Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tychy`71 TKS Modrzew Gródki
Środek pola Tactiek TEST 4.3 zz duo
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
51.3 gemiddelde waardering 66.3
very good Schieten outstanding
solid Passen formidable
good Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Fechner de bal. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner begaat een overtreding. Fechner krijgt een gele kaart.

3e minuut.
van der Heiden verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heiden geeft een hoge lob. Vandekasteele kopt de bal weg. Kubura rent richting de bal. Kubura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:1

8e minuut.
Vandekasteele met een sublieme pass. van der Heiden is nu in balbezit. van der Heiden passt de bal zonder na te denken. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Autreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Autreve passt de bal zonder na te denken. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ... Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
van der Heiden verovert de bal door een tackle van achteren. van der Heiden met een sublieme pass. Atasoylu geeft een hoge lob. Kubura is nu in balbezit. Kubura draait met de bal, schiet en ... Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nadirli de bal. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yiğitarslanoğlu speelt de bal door. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Boldt rent richting de bal. Kubura onderschept slim de pass. van der Heiden met een sublieme pass. Deljkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Deljkić haalt uit met een fantastische trap. Gyurina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:3

22e minuut.
van der Heiden is nu in balbezit. van der Heiden geeft een lange en hoge pass. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:4

25e minuut.
Nadirli geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carreño stond buitenspel. Rovine maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:5

28e minuut.
Kubura is nu in balbezit. Vandekasteele rent richting de bal. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:6

37e minuut.
Yiğitarslanoğlu rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Autreve de bal. Kubura is nu in balbezit. Kubura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Deljkić is nu in balbezit. Deljkić passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:7

43e minuut.
Deljkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Deljkić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kubura de bal. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 66%, TKS Modrzew Gródki 34%.
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:8

53e minuut.
Vandekasteele rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deljkić neemt de hoekschop. Vandekasteele heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kubura rent richting de bal. Boldt is nu in balbezit. Kubura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubura krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Fechner met een sublieme pass. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu passt de bal met de wreef. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deljkić met de inworp. van der Heiden met een sublieme pass. Deljkić geeft een lange en hoge pass. Kubura krijgt zijn hoofd ertegen. Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Groncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Deljkić onderschept slim de pass. Deljkić probeert naar een medespeler te passen. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele met een sublieme pass. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubura draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mrozik de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:9

67e minuut.
Inworp. Fechner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Groncik geeft een lange en hoge pass. Kubura controleert de bal met de borst. Kubura schiet op doel. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Nadirli is nu in balbezit. Nadirli geeft een lange en hoge pass. Rovine is nu in balbezit. Carreño verovert de bal door een tackle van achteren. Carreño schiet op doel. Siti bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Kubura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubura geeft een lange en hoge pass. Deljkić speelt de bal door. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:10

81e minuut.
Kubura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadirli. Kubura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van der Heiden zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vandekasteele springt en kopt de bal. Kubura is nu in balbezit. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Gyurina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Coposu met een sublieme pass. Kubura is nu in balbezit. Kubura heeft problemen om de bal te vangen. Kubura haalt uit met een fantastische trap. Gyurina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:11

86e minuut.
Mrozik kopt de bal weg. Autreve probeert de bal aan de voet te houden. Kubura rent richting de bal. Kubura draait met de bal, schiet en ... Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:12

90e minuut.
Deljkić passt de bal zonder na te denken. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele passt de bal zonder na te denken. Kubura is nu in balbezit. Kubura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tychy`71 59%, TKS Modrzew Gródki 41%.
GKS Tychy`71 - TKS Modrzew Gródki 0:12