Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOSP Białystok Bergman Hindenburg
IPA-PŚ Tactiek A
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
72.2 gemiddelde waardering 73.5
very good Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


14e minuut.
Griţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Griţ passt de bal zonder na te denken. Denneboom geeft de bal voor. De Pontis is nu in balbezit. De Pontis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Griţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Griţ geeft een hoge lob. Ðức Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi geeft een lange en hoge pass. Fabisiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De Pontis is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruggieri met de inworp. Kłósek geeft een lange en hoge pass. Bellisario maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ruggieri passt de bal in één keer door. De Pontis rent richting de bal. De Pontis passt de bal met de wreef. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario schiet op doel. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De Pontis kopt de bal weg. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandoval krijgt een gele kaart. Bellisario raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bellisario kan niet meer verder spelen. Liga komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval passt de bal in één keer door. Ðức Phi probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - Bergman Hindenburg 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 44%, Bergman Hindenburg 56%.
MOSP Białystok - Bergman Hindenburg 0:1

49e minuut.
Dobski trapt de bal weg van het doel. Dejnowicz kopt de bal weg. Ðức Phi is nu in balbezit. Ðức Phi geeft de bal voor. Dejnowicz springt en kopt de bal. Króliczyński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ðức Phi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fabisiak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Sivori passt de bal in één keer door. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec begaat een overtreding. Wujec krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Măcriş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sivori zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dejnowicz is nu in balbezit. Notaristefano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dejnowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Fabisiak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Króliczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Ruggieri is nu in balbezit. Ruggieri passt de bal in één keer door. De Pontis is nu in balbezit. De Pontis haalt uit met een fantastische trap. Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Liga rent richting de bal. Liga passt de bal met de wreef. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - Bergman Hindenburg 0:2

80e minuut.
Sivori rent richting de bal. Sivori passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - Bergman Hindenburg 0:3

84e minuut.
Denneboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom geeft de bal voor. Schouppe heeft problemen om de bal te vangen. De Pontis rent richting de bal. De Pontis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - Bergman Hindenburg 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 49%, Bergman Hindenburg 51%.
MOSP Białystok - Bergman Hindenburg 1:3