Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergman Hindenburg MOSP Białystok
A Tactiek IPA-PŚ
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
77.6 gemiddelde waardering 69.5
incredible Schieten excellent
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen magical


6e minuut.
Măcriş rent richting de bal. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - MOSP Białystok 1:0

22e minuut.
Ruggieri met een sublieme pass. Kijoś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guodong. Guodong krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Griţ passt de bal zonder na te denken. Ðức Phi is nu in balbezit. Ðức Phi met een sublieme pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ruggieri rent richting de bal. Ruggieri met een sublieme pass. Notaristefano heeft problemen om de bal te vangen. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cârlea is nu in balbezit. Cârlea geeft een hoge lob. Daar is Carenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellisario rent richting de bal. Bellisario draait met de bal, schiet en ... Dobski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Măcriş rent richting de bal. Măcriş geeft een hoge lob. Ðức Phi kopt de bal weg. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ðức Phi kopt de bal weg. Sivori speelt de bal door. Măcriş rent richting de bal. Măcriş geeft de bal voor. Dejnowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 40%, MOSP Białystok 60%.
Bergman Hindenburg - MOSP Białystok 1:0

46e minuut.
Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Sivori onderschept slim de pass. Sivori passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. Króliczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki met een sublieme pass. Brizuela is nu in balbezit. Bellisario verovert de bal door een tackle van achteren. Bellisario haalt uit met een fantastische trap. Dobski bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruggieri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kijoś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Măcriş passt de bal in één keer door. Sivori met een sublieme pass. Bojarski rent richting de bal. Bojarski schiet op doel. Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergman Hindenburg - MOSP Białystok 2:0

67e minuut.
Sivori passt de bal zonder na te denken. Wałkiewicz rent richting de bal. Bojarski onderschept slim de pass. Bojarski haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wałkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Măcriş de bal. Măcriş met een sublieme pass. Bojarski rent richting de bal. Bojarski draait met de bal, schiet en ... Króliczyński bokst de bal weg.

75e minuut.
Ruggieri speelt de bal door. Sforzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś onderschept slim de pass. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki passt de bal zonder na te denken. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergman Hindenburg 37%, MOSP Białystok 63%.
Bergman Hindenburg - MOSP Białystok 2:0