Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niszczyciele fc Bogucice
att Tactiek Ala Malaka
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
18 Buitenspel 0
80.1 gemiddelde waardering 65.3
incredible Schieten excellent
outstanding Passen very good
brilliant Verdedigen incredible


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Košumberský met de inworp. Trzeciak geeft een lange en hoge pass. Sumich springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov passt de bal met de wreef. Egídio rent richting de bal. Egídio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi passt de bal zonder na te denken. Daar is Szmyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Voordeckers bokst de bal weg. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - fc Bogucice 1:0

25e minuut.
Szmyd met een sublieme pass. Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi geeft een hoge lob. Ballesteros krijgt zijn hoofd ertegen. Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niszczyciele - fc Bogucice 1:1

35e minuut.
Pyrkosz controleert de bal met de borst. Boruciński onderschept slim de pass. Boruciński geeft een hoge lob. Egídio rent richting de bal. Egídio haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers bokst de bal weg. Pinto is nu in balbezit. Sumich onderschept slim de pass. Sumich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - fc Bogucice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 49%, fc Bogucice 51%.
Niszczyciele - fc Bogucice 2:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzeciak met een snelle inworp. Košumberský geeft de bal voor. Sumich krijgt zijn hoofd ertegen. Pinto controleert de bal met de borst. Voordeckers bokst de bal weg.

49e minuut.
Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak passt de bal zonder na te denken. Košumberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Košumberský geeft een lange en hoge pass. Sumich springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - fc Bogucice 3:1

51e minuut.
Klungelig pakt Egídio de bal. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich passt de bal zonder na te denken. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... Voordeckers bokst de bal weg.

54e minuut.
Pedrosa met een sublieme pass. Trzeciak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dawson. Dawson krijgt een gele kaart. Trzeciak raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedrosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herrebrandt is nu in balbezit. Egídio onderschept slim de pass. Egídio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gianasi kopt de bal weg. Silaghi speelt de bal door. Daar is Gianasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianasi passt de bal met de wreef. Ballesteros is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gianasi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pedrosa kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Košumberský geeft een lange en hoge pass. Herrebrandt probeert naar een medespeler te passen. Pinto kan de bal niet met de borst controleren. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Košumberský met de inworp. Trzeciak heeft problemen om de bal te vangen. Trzeciak geeft een hoge lob. Sumich maakt een snoekduik en kopt de bal. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Egídio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Standal neemt vlug de vrije trap. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Piotrkowczyk met een sublieme pass. Ballesteros is nu in balbezit. Met opzet legt Boruciński zijn tegenspeler op de grond. Boruciński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 53%, fc Bogucice 47%.
Niszczyciele - fc Bogucice 3:1