Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc Bogucice Niszczyciele
Ala Malaka Tactiek att
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 17
57.7 gemiddelde waardering 81.5
very good Schieten incredible
solid Passen incredible
formidable Verdedigen brilliant


4e minuut.
Pieróg is nu in balbezit. Cardoso geeft een lange en hoge pass. Daar is Silaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Standal neemt vlug de vrije trap. Silaghi rent richting de bal. Ballesteros maakt een afschuwelijke overtreding. Ballesteros krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Herrebrandt is nu in balbezit. Egídio onderschept slim de pass. Sumich is nu in balbezit. Sumich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Niszczyciele 0:1

16e minuut.
Sumich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Standal. Sumich raakt geblesseerd tijdens het duel. Egídio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sumich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Košumberský passt de bal in één keer door. Leonte speelt de bal door. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Niszczyciele 0:2

28e minuut.
Košumberský is nu in balbezit. Košumberský geeft een hoge lob. Standal rent richting de bal. Egídio verovert de bal door een tackle van achteren. Egídio schiet op doel. Moyaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Košumberský met een sublieme pass. Egídio bereikt de bal nog maar net als eerste. Standal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Standal krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Przeczek geeft een lange en hoge pass. Standal probeert de bal met de borst te controleren. Sumich rent richting de bal. Sumich draait met de bal, schiet en ... Moyaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 56%, Niszczyciele 44%.
fc Bogucice - Niszczyciele 0:2

53e minuut.
Daar is Herrebrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egídio rent richting de bal. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Niszczyciele 0:3

56e minuut.
Sumich is nu in balbezit. Trzeciak speelt de bal door. Egídio rent richting de bal. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Niszczyciele 0:4

59e minuut.
Standal kopt de bal weg. Košumberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Košumberský geeft een hoge lob. Kusnetzov rent richting de bal. Kusnetzov schiet op doel. Moyaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Trzeciak kopt de bal weg. Košumberský rent richting de bal. Plichta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plichta krijgt een gele kaart. Sumich kopt de bal weg. Klungelig pakt Plichta de bal. Egídio maakt een afschuwelijke overtreding. Egídio krijgt een gele kaart. Plichta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Košumberský bereikt de bal nog maar net als eerste. Košumberský geeft de bal voor. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Moyaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Niszczyciele 0:5

70e minuut.
Sumich rent richting de bal. Egídio is nu in balbezit. Sumich rent richting de bal. Sumich schiet op doel. Moyaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Niszczyciele 0:6

72e minuut.
Sumich geeft de bal voor. Kusnetzov is nu in balbezit. Szmyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov schiet op doel. Moyaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pinto neemt vlug de vrije trap. Boruciński geeft een lange en hoge pass. Egídio rent richting de bal. Sumich is nu in balbezit. Sumich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Boruciński de bal. Boruciński passt de bal met de wreef. Silaghi is nu in balbezit. Ballesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesteros draait met de bal, schiet en ... Rodríguez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 61%, Niszczyciele 39%.
fc Bogucice - Niszczyciele 0:6