Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki Bergman Hindenburg
TEST 4.3 zz duo Tactiek TRÓJKOLOROWI
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
69.9 gemiddelde waardering 75.7
very good Schieten incredible
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Sivori passt de bal met de wreef. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Çilli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bojarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dejnowicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Woźniakowski rent richting de bal. Ðức Phi verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Phi speelt de bal door. Bojarski rent richting de bal. Bojarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sivori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivori passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bergman Hindenburg 0:1

13e minuut.
Inworp. Ðức Phi met de inworp. Sivori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivori geeft de bal voor. Dejnowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
van der Heiden kopt de bal weg. Kubura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sforzini. Sforzini krijgt een gele kaart. Kubura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van der Heiden komt bij de bal en schiet. Dobski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ðức Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Phi met een sublieme pass. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojarski schiet op doel. Siti bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Sivori met een sublieme pass. Măcriş speelt de bal door. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Siti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bergman Hindenburg 0:2

36e minuut.
Atasoylu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Heiden rent richting de bal. Măcriş begaat een overtreding. Măcriş krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Deljkić speelt de bal door. van der Heiden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brizuela. Brizuela krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Atasoylu kopt de bal weg. Brizuela heeft problemen om de bal te vangen. Brizuela geeft een hoge lob. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Vandekasteele controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dráb maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bojarski rent richting de bal. Sivori is nu in balbezit. Sivori schiet op doel. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bojarski is nu in balbezit. Bojarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bergman Hindenburg 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 58%, Bergman Hindenburg 42%.
TKS Modrzew Gródki - Bergman Hindenburg 0:3

47e minuut.
Brizuela geeft de bal voor. Bojarski kopt de bal weg. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Siti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu onderschept slim de pass. Coposu geeft de bal voor. Kubura is nu in balbezit. Kubura draait met de bal, schiet en ... Dobski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Štverák passt de bal zonder na te denken. Deljkić bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Deljkić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vandekasteele maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Brizuela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Heiden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deljkić geeft een lange en hoge pass. Daar is Vandekasteele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Măcriş met een sublieme pass. Schouppe is nu in balbezit. Schouppe geeft een lange en hoge pass. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ... Siti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
van der Heiden passt de bal in één keer door. Daar is Deljkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Phi begaat een overtreding. Ðức Phi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sforzini kopt de bal weg. Măcriş rent richting de bal. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz is nu in balbezit. Dejnowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Bergman Hindenburg 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 52%, Bergman Hindenburg 48%.
TKS Modrzew Gródki - Bergman Hindenburg 0:4