Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Filippo Sqad FC GLIJONKI
N l 0,8rso 1,5wd Tactiek 5-4-1-tow
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
71.7 gemiddelde waardering 38.5
wonderbaarlijk Schieten redelijk
wonderbaarlijk Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Năstase passt de bal zonder na te denken. Honorato rent richting de bal. Honorato passt de bal met de wreef. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 1:0

2e minuut.
Obojski speelt de bal door. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kruiswijk heeft problemen om de bal te vangen. Kruiswijk passt de bal zonder na te denken. Kästli met een sublieme pass. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 2:0

5e minuut.
Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruiswijk begaat een overtreding. Pedregosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Năstase zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pedregosa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kruiswijk met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Honorato met een snelle inworp. Năstase is nu in balbezit. Năstase geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pedregosa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 3:0

8e minuut.
Asəfov rent richting de bal. Asəfov passt de bal in één keer door. Corredor rent richting de bal. Corredor schiet op doel. Saragih werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 4:0

9e minuut.
Klungelig pakt Năstase de bal. Năstase geeft een lange en hoge pass. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. Saragih probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 5:0

12e minuut.
Belözoğlu speelt de bal door. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase passt de bal met de wreef. Belözoğlu geeft een lange en hoge pass. Pedregosa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Novicki geeft een hoge lob. Inworp. Honorato met de inworp. Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Saragih speelt de bal door. Klungelig pakt Puźniak de bal. Puźniak geeft een hoge lob. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 6:0

20e minuut.
Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor rent richting de bal. Năstase is nu in balbezit. Năstase geeft een hoge lob. Pedregosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 7:0

23e minuut.
Belözoğlu geeft een hoge lob. Corredor probeert de bal met de borst te controleren. Wyrobek rent richting de bal. Corredor verovert de bal door een tackle van achteren. Corredor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Năstase rent richting de bal. Năstase passt de bal zonder na te denken. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa schiet op doel. Saragih probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 8:0

25e minuut.
Godzina rent richting de bal. Honorato onderschept slim de pass. Honorato passt de bal met de wreef. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Szpręga met een sublieme pass. Honorato rent richting de bal. Honorato passt de bal in één keer door. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kästli met een snelle inworp. Năstase probeert naar een medespeler te passen. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Belözoğlu speelt de bal door. Pedregosa heeft problemen om de bal te vangen. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 9:0

45e minuut.
Năstase is nu in balbezit. Năstase probeert naar een medespeler te passen. Owczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor verovert de bal door een tackle van achteren. Corredor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filippo Sqad 15%, FC GLIJONKI 85%.
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 10:0

47e minuut.
Barreiro geeft een lange en hoge pass. Carvajal kopt de bal weg. Honorato geeft een hoge lob. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Barreiro passt de bal zonder na te denken. Godzina rent richting de bal. Honorato verovert de bal door een tackle van achteren. Honorato geeft een hoge lob. Corredor maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saragih trapt de bal weg. Honorato kan de bal niet met de borst controleren. Corredor is nu in balbezit. Corredor draait met de bal, schiet en ... Saragih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Honorato onderschept slim de pass. Honorato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Corredor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corredor schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Belözoğlu kopt de bal weg. Kruiswijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa onderschept slim de pass. Pedregosa schiet op doel. Saragih maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Honorato rent richting de bal. Honorato passt de bal zonder na te denken. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 11:0

61e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Honorato rent richting de bal. Honorato passt de bal zonder na te denken. Corredor rent richting de bal. Corredor schiet op doel. Saragih bokst de bal weg.

62e minuut.
Kästli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Belözoğlu de bal. Belözoğlu speelt de bal door. Daar is Năstase, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstase geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Honorato passt de bal zonder na te denken. Năstase speelt de bal door. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. Saragih probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 12:0

69e minuut.
Honorato verovert de bal door een tackle van achteren. Honorato passt de bal in één keer door. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor haalt uit met een fantastische trap. Saragih werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 13:0

73e minuut.
Owczarek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Honorato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Năstase rent richting de bal. Năstase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Novicki verovert de bal door een tackle van achteren. Novicki speelt de bal door. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato draait met de bal, schiet en ... Saragih maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 14:0

79e minuut.
Honorato speelt de bal door. Corredor heeft problemen om de bal te vangen. Barreiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Corredor raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedregosa neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 15:0

81e minuut.
Honorato speelt de bal door. Năstase heeft problemen om de bal te vangen. Năstase probeert naar een medespeler te passen. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa schiet op doel. Saragih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Honorato passt de bal in één keer door. Năstase is nu in balbezit. Năstase speelt de bal door. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Năstase probeert naar een medespeler te passen. Belözoğlu met een sublieme pass. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 16:0

87e minuut.
Majowicz passt de bal met de wreef. Kästli speelt de bal door. Năstase met een sublieme pass. Belözoğlu rent richting de bal. Belözoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal! Kruiswijk met een sublieme pass. Inworp. Kästli met een snelle inworp. Belözoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Filippo Sqad 15%, FC GLIJONKI 85%.
Filippo Sqad - FC GLIJONKI 16:0