Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GLIJONKI Trójkolorowi 1919
5-4-1-tow Tactiek górnik
39% Balbezit 61%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.1 gemiddelde waardering 73.6
adequate Schieten brilliant
excellent Passen incredible
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
Panarisi controleert de bal met de borst. Panarisi met een sublieme pass. Glaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma is nu in balbezit. Toma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panarisi zal de hoekschop nemen. Osmangazi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Denk rent richting de bal. Panarisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Panarisi de bal. Panarisi geeft de bal voor. Toma springt en kopt de bal. Saragih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Lazar kopt de bal weg. Bağırov met een sublieme pass. Majowicz rent richting de bal. Osmangazi verovert de bal door een tackle van achteren. Osmangazi haalt uit met een fantastische trap. Saragih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Rembacz probeert naar een medespeler te passen. Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi passt de bal met de wreef. Glaría heeft problemen om de bal te vangen. Glaría haalt uit met een fantastische trap. Saragih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:1

13e minuut.
Panarisi speelt de bal door. Balbino rent richting de bal. Balbino geeft een lange en hoge pass. Glaría rent richting de bal. Glaría haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panarisi met een snelle inworp. Rembacz geeft een lange en hoge pass. Toma is nu in balbezit. Toma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:2

16e minuut.
Balbino geeft een lange en hoge pass. Glaría kopt de bal weg. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:3

18e minuut.
Godzina kopt de bal weg. Panarisi is nu in balbezit. Barreiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barreiro krijgt een gele kaart. Panarisi raakt geblesseerd tijdens het duel. Rembacz met een snel genomen vrije trap. Toma springt en kopt de bal. Saragih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Toma kopt de bal weg. Glaría is nu in balbezit. Owczarek begaat een overtreding. Glaría wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Glaría kan niet meer verder spelen. Ingrao komt het veld opgelopen. Panarisi komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:4

22e minuut.
Osmangazi is nu in balbezit. Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Ingrao kopt de bal weg. Toma controleert de bal met de borst. Toma schiet op doel. Saragih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Klungelig pakt Rembacz de bal. Rembacz speelt de bal door. Ingrao rent richting de bal. Ingrao schiet op doel. Saragih probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:5

28e minuut.
Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao rent richting de bal. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma haalt uit met een fantastische trap. Saragih maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Kruiswijk passt de bal in één keer door. Osmangazi is nu in balbezit. Osmangazi met een sublieme pass. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:6

44e minuut.
Klungelig pakt Osmangazi de bal. Osmangazi geeft een hoge lob. Ingrao kopt de bal weg. Toma rent richting de bal. Toma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLIJONKI 65%, Trójkolorowi 1919 35%.
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:7

49e minuut.
Panarisi probeert naar een medespeler te passen. Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi passt de bal in één keer door. Panarisi rent richting de bal. Panarisi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao haalt uit met een fantastische trap. Saragih probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:8

52e minuut.
Osmangazi rent richting de bal. Majowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi verovert de bal door een tackle van achteren. Osmangazi probeert naar een medespeler te passen. Ingrao geeft de bal voor. Saragih bokst de bal weg.

56e minuut.
Panarisi is nu in balbezit. Panarisi passt de bal in één keer door. Osmangazi rent richting de bal. Osmangazi geeft een hoge lob. Ingrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Saragih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:9

59e minuut.
Panarisi passt de bal met de wreef. Lazar met een sublieme pass. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Toma springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Novicki begaat een overtreding. Ingrao raakt geblesseerd tijdens het duel. Panarisi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ingrao krijgt zijn hoofd ertegen. Saragih bokst de bal weg.

64e minuut.
Rossano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossano geeft een hoge lob. Toma is nu in balbezit. Toma schiet op doel. Saragih maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:10

66e minuut.
Denk is nu in balbezit. Denk geeft de bal voor. Ingrao rent richting de bal. Ingrao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:11

68e minuut.
Osmangazi is nu in balbezit. Osmangazi speelt de bal door. Ingrao rent richting de bal. Ingrao schiet op doel. Saragih probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ingrao is nu in balbezit. Toma rent richting de bal. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao schiet op doel. Saragih maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:12

73e minuut.
Klungelig pakt Osmangazi de bal. Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Toma rent richting de bal. Toma haalt uit met een fantastische trap. Saragih probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:13

74e minuut.
Wyrobek heeft problemen om de bal te vangen. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma probeert naar een medespeler te passen. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingrao draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Denk speelt de bal door. Ingrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma rent richting de bal. Toma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Rembacz probeert naar een medespeler te passen. Osmangazi is nu in balbezit. Osmangazi met een sublieme pass. Ingrao rent richting de bal. Ingrao draait met de bal, schiet en ... Saragih bokst de bal weg. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:14

90e minuut.
Bağırov met een sublieme pass. Daar is Denk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denk probeert naar een medespeler te passen. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma haalt uit met een fantastische trap. Saragih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLIJONKI 65%, Trójkolorowi 1919 35%.
FC GLIJONKI - Trójkolorowi 1919 0:14