Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:11
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Piekarnia
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 39428
Dobzi jak chleb Leszcze portowe
1046 Tactiek 1atatata1
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
38 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 57.3
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Teymuryan kopt de bal weg. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanares bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanares schiet op doel. Khadim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 1:0

5e minuut.
Tamara kopt de bal weg. Kuurme bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçi verovert de bal door een tackle van achteren. Keçi speelt de bal door. Lətifov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 2:0

13e minuut.
Keçi met een snelle inworp. Kuurme is nu in balbezit. Kuurme met een sublieme pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap. Hazard bokst de bal weg. Fer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fer geeft een hoge lob. Robertson kopt de bal weg. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov schiet op doel. Khadim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Robertson is nu in balbezit. Robertson schiet op doel. Khadim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keçi zal de hoekschop nemen. Manzanares kopt de bal weg. Robertson rent richting de bal. Robertson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Belfour onderschept slim de pass. Belfour geeft de bal voor. But is nu in balbezit. Robertson onderschept slim de pass. Robertson draait met de bal, schiet en ... Khadim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Manzanares de bal. Manzanares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 3:0

17e minuut.
Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza passt de bal zonder na te denken. Ulip bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Khadim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 4:0

20e minuut.
Teymuryan met een sublieme pass. Keçi rent richting de bal. Keçi geeft een lange en hoge pass. Lətifov rent richting de bal. Lətifov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Manzanares is nu in balbezit. Leczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Lətifov onderschept slim de pass. Lətifov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 5:0

21e minuut.
Leczkowski met een sublieme pass. Keçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçi geeft een lange en hoge pass. Robertson rent richting de bal. Robertson schiet op doel. Khadim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lətifov rent richting de bal. Lətifov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 6:0

25e minuut.
Manzanares rent richting de bal. Kuder begaat een overtreding. Manzanares raakt geblesseerd tijdens het duel. Manzanares met een snel genomen vrije trap. Robertson rent richting de bal. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Khadim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Manzanares bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanares met een sublieme pass. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov haalt uit met een fantastische trap. Khadim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 7:0

31e minuut.
Belfour rent richting de bal. Belfour geeft een lange en hoge pass. Keçi speelt de bal door. Robertson rent richting de bal. Robertson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robertson is nu in balbezit. Lətifov rent richting de bal. Lətifov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 8:0

32e minuut.
Rymuza met een sublieme pass. Kuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov rent richting de bal. Manzanares bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanares draait met de bal, schiet en ... Khadim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Keçi speelt de bal door. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson passt de bal met de wreef. Lətifov heeft problemen om de bal te vangen. Lətifov draait met de bal, schiet en ... Khadim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Manzanares kopt de bal weg. But heeft problemen om de bal te vangen. Teymuryan speelt de bal door. Manzanares bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Manzanares speelt de bal door. Lətifov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van But. But krijgt een gele kaart. Lətifov raakt geblesseerd tijdens het duel. Lətifov komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 9:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keçi met een snelle inworp. Robertson probeert de bal met de borst te controleren. Robertson schiet op doel. Khadim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobzi jak chleb 30%, Leszcze portowe 70%.
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 10:0

49e minuut.
Kuder geeft een hoge lob. Keçi is nu in balbezit. Keçi probeert naar een medespeler te passen. Robertson is nu in balbezit. Robertson schiet op doel. Khadim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teymuryan neemt de hoekschop. Lətifov springt en kopt de bal. Khadim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manzanares rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 11:0

52e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson geeft een lange en hoge pass. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov schiet op doel. Khadim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan passt de bal met de wreef. Keçi met een sublieme pass. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov haalt uit met een fantastische trap. Khadim bokst de bal weg. Robertson rent richting de bal. Robertson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 12:0

57e minuut.
Keçi met een sublieme pass. But verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson is nu in balbezit. Robertson draait met de bal, schiet en ... Khadim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Ulip rent richting de bal. Ulip geeft de bal voor. Keçi met een sublieme pass. Robertson is nu in balbezit. Robertson schiet op doel. Khadim bokst de bal weg. Manzanares bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanares draait met de bal, schiet en ... Khadim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 13:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keçi met een snelle inworp. Ulip is nu in balbezit. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kuurme bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçi onderschept slim de pass. Keçi geeft een hoge lob. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov schiet op doel. Khadim bokst de bal weg.

70e minuut.
Belfour speelt de bal door. Keçi speelt de bal door. Robertson rent richting de bal. Robertson draait met de bal, schiet en ... Khadim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Teymuryan geeft de bal voor. Klungelig pakt Leczkowski de bal. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov haalt uit met een fantastische trap. Khadim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 14:0

79e minuut.
Fer speelt de bal door. Keçi probeert naar een medespeler te passen. Robertson heeft problemen om de bal te vangen. Robertson geeft de bal voor. Manzanares maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tamara geeft een lange en hoge pass. Manzanares kopt de bal weg. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov draait met de bal, schiet en ... Khadim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobzi jak chleb 31%, Leszcze portowe 69%.
Dobzi jak chleb - Leszcze portowe 14:0