Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryfion Szczecin Psy
SPIDER Tactiek grzesbe ver_2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
61.3 gemiddelde waardering 68.5
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
outstanding Verdedigen brilliant


4e minuut.
Didebulidze verovert de bal door een tackle van achteren. Didebulidze met een sublieme pass. Hynšt probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 0:1

16e minuut.
Järvimäki trapt de bal weg. Magenes kopt de bal weg. Didebulidze geeft een hoge lob. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 0:2

19e minuut.
Tunasoy rent richting de bal. Tunasoy geeft de bal voor. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 0:3

22e minuut.
Hynšt met de inworp. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze geeft een hoge lob. Baraniecki springt en kopt de bal. Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 0:4

25e minuut.
Magenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hynšt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hynšt geeft een hoge lob. Parent rent richting de bal. Parent schiet op doel. Tsesmelis bokst de bal weg.

28e minuut.
Hynšt speelt de bal door. Parent probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel. Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kosev speelt de bal door. Goldman geeft een lange en hoge pass. Curatola bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola draait met de bal, schiet en ... Järvimäki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 1:4

36e minuut.
Goldman onderschept slim de pass. Hynšt verovert de bal door een tackle van achteren. Mordel is nu in balbezit. Tsukerman verovert de bal door een tackle van achteren. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 1:5

41e minuut.
Järvimäki neemt vlug de vrije trap. Tsukerman kopt de bal weg. Daar is Didebulidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parent rent richting de bal. Parent haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ćwiąkała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 47%, Psy 53%.
Gryfion Szczecin - Psy 1:6

49e minuut.
Tunasoy speelt de bal door. Didebulidze met een sublieme pass. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Hynšt probeert naar een medespeler te passen. Goldman is nu in balbezit. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parent rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 1:7

60e minuut.
Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwiąkała is nu in balbezit. Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Faigl geeft een lange en hoge pass. Baraniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hynšt neemt de hoekschop. Parent kopt de bal weg. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel. Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 1:8

65e minuut.
Tunasoy geeft een lange en hoge pass. Baraniecki kopt de bal weg. Clouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent onderschept slim de pass. Parent haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis bokst de bal weg.

67e minuut.
Tunasoy controleert de bal met de borst. Tunasoy geeft een hoge lob. Clouet is nu in balbezit. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Didebulidze geeft een hoge lob. Baraniecki kopt de bal weg. Parent rent richting de bal. Parent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 1:9

77e minuut.
Goldman controleert de bal met de borst. Ćwiąkała rent richting de bal. Tsukerman onderschept slim de pass. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 1:10

80e minuut.
Goldman onderschept slim de pass. Hynšt onderschept slim de pass. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Psy 1:11

88e minuut.
Dutti met een sublieme pass. Gütschow bereikt de bal nog maar net als eerste. Gütschow geeft de bal voor. Dutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti haalt uit met een fantastische trap. Järvimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunasoy verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bertaina zal de hoekschop nemen. Gütschow kopt de bal weg. Daar is Tunasoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 47%, Psy 53%.
Gryfion Szczecin - Psy 1:11

Psy