Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psy Gryfion Szczecin
grzesbe ver_2 Tactiek SPIDER
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 54.3
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
brilliant Verdedigen excellent


4e minuut.
Hynšt passt de bal in één keer door. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman probeert naar een medespeler te passen. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Gryfion Szczecin 1:0

7e minuut.
Zbožínek is nu in balbezit. Tsukerman onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hynšt neemt de hoekschop. Baraniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Goldman passt de bal met de wreef. Osila probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Gryfion Szczecin 2:0

18e minuut.
Dutti onderschept slim de pass. Dutti met een sublieme pass. Zbožínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kosev verovert de bal door een tackle van achteren. Plá verovert de bal door een tackle van achteren. Gütschow rent richting de bal. Gütschow geeft een lange en hoge pass. Curatola springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Caims rent richting de bal. Baraniecki onderschept slim de pass. Parent rent richting de bal. Parent haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Gryfion Szczecin 3:0

44e minuut.
Hynšt passt de bal in één keer door. Didebulidze geeft de bal voor. Zbožínek kopt de bal weg. Parent rent richting de bal. Parent haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 41%, Gryfion Szczecin 59%.
Psy - Gryfion Szczecin 3:0

48e minuut.
Didebulidze is nu in balbezit. Didebulidze passt de bal met de wreef. Goldman rent richting de bal. Parent verovert de bal door een tackle van achteren. Parent draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Hynšt speelt de bal door. Baraniecki controleert de bal met de borst. Goldman is nu in balbezit. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Didebulidze geeft een lange en hoge pass. Tsukerman kopt de bal weg. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Gryfion Szczecin 4:0

60e minuut.
Hynšt speelt de bal door. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman speelt de bal door. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Tsukerman onderschept slim de pass. Tsukerman met een sublieme pass. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel. Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Gryfion Szczecin 5:0

70e minuut.
Kosev geeft de bal voor. Didebulidze kopt de bal weg. Parent is nu in balbezit. Parent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Gryfion Szczecin 6:0

75e minuut.
Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze speelt de bal door. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Plá heeft problemen om de bal te vangen. Hynšt verovert de bal door een tackle van achteren. Hynšt speelt de bal door. Parent rent richting de bal. Parent geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kosev verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosev met de inworp. Hynšt geeft de bal voor. Baraniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kosev kopt de bal weg. Hynšt met een sublieme pass. Parent heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Plá probeert naar een medespeler te passen. Gütschow bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gütschow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gütschow geeft de bal voor. Curatola maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Didebulidze speelt de bal door. Parent rent richting de bal. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - Gryfion Szczecin 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 37%, Gryfion Szczecin 63%.
Psy - Gryfion Szczecin 7:0
Psy