Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
# Gliwice drim time
h92.11.100 Tactiek Lp3
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
62.3 gemiddelde waardering 67.4
excellent Schieten incredible
solid Passen excellent
brilliant Verdedigen very good


12e minuut.
Colazo is nu in balbezit. Karbaník verovert de bal door een tackle van achteren. Karbaník met een sublieme pass. Hanusiak heeft problemen om de bal te vangen. Hanusiak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bužek kopt de bal weg. Kufa geeft een lange en hoge pass. Gécsek rent richting de bal. Gécsek draait met de bal, schiet en ... Culebras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - drim time 0:1

15e minuut.
Pekkan is nu in balbezit. Pekkan geeft een lange en hoge pass. Hanusiak is nu in balbezit. Ottem verovert de bal door een tackle van achteren. Ottem geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bužek rent richting de bal. Bužek geeft de bal voor. Daar is Tejchert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 55%, drim time 45%.
# Gliwice - drim time 0:1

52e minuut.
Lazzari passt de bal in één keer door. Daar is Bužek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bužek probeert naar een medespeler te passen. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dřížďal probeert de bal met de borst te controleren. Dřížďal speelt de bal door. Bužek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužek geeft een lange en hoge pass. Stănăşel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Dřížďal rent richting de bal. Dřížďal geeft de bal voor. Klungelig pakt Brueren de bal. Kukulski rent richting de bal. Kukulski schiet op doel. Jacoszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Jacoszek met een sublieme pass. Daar is Jasiejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dřížďal geeft de bal voor. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lazzari rent richting de bal. Kufa onderschept slim de pass. Kufa probeert naar een medespeler te passen. Karbaník is nu in balbezit. Karbaník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dier passt de bal zonder na te denken. Bužek is nu in balbezit. Karbaník begaat een overtreding. Karbaník krijgt een gele kaart. Bužek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bužek kan niet meer verder spelen. Kornek komt het veld opgelopen. Kornek met een snel genomen vrije trap. Gorzelak rent richting de bal. Stănăşel verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 44%, drim time 56%.
# Gliwice - drim time 0:1