Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prison Break Psy
może taka? Tactiek grzesbe ver_2
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
60.1 gemiddelde waardering 67.9
very good Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen incredible


3e minuut.
Hynšt met een snelle inworp. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl geeft een hoge lob. Baraniecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 0:1

8e minuut.
Tsukerman is nu in balbezit. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 0:2

9e minuut.
Tunasoy onderschept slim de pass. Didebulidze met een sublieme pass. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent draait met de bal, schiet en ... Piligrimas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 0:3

13e minuut.
Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Faigl geeft een lange en hoge pass. Baraniecki is nu in balbezit. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 0:4

14e minuut.
Parent verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki is nu in balbezit. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent haalt uit met een fantastische trap. Piligrimas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 0:5

16e minuut.
Daar is Tsukerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsukerman passt de bal zonder na te denken. Baraniecki rent richting de bal. Parent rent richting de bal. Parent schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
De Franceschi heeft problemen om de bal te vangen. Jevtović probeert naar een medespeler te passen. Hynšt met een sublieme pass. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki passt de bal in één keer door. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent haalt uit met een fantastische trap. Piligrimas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 0:6

32e minuut.
Parent is nu in balbezit. Parent geeft de bal voor. Daar is De Franceschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 0:7

41e minuut.
Osila probeert de bal met de borst te controleren. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tunasoy. ten Hag is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vlassopoulos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Järvimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 63%, Psy 37%.
Prison Break - Psy 0:7

51e minuut.
Jevtović probeert naar een medespeler te passen. Hynšt geeft een lange en hoge pass. Parent rent richting de bal. Parent haalt uit met een fantastische trap. Piligrimas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 0:8

54e minuut.
ten Hag is nu in balbezit. Tunasoy onderschept slim de pass. Tunasoy geeft een lange en hoge pass. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Piligrimas bokst de bal weg.

55e minuut.
Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Megyeri verovert de bal door een tackle van achteren. Osila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Megyeri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlassopoulos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Järvimäki bokst de bal weg.

60e minuut.
Hynšt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsukerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsukerman passt de bal zonder na te denken. Parent rent richting de bal. Parent schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Cunha met een sublieme pass. Vlassopoulos rent richting de bal. Vlassopoulos passt de bal zonder na te denken. ten Hag is nu in balbezit. ten Hag draait met de bal, schiet en ... Järvimäki bokst de bal weg. Namazov is nu in balbezit. Namazov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 1:8

66e minuut.
Tunasoy met de inworp. Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos speelt de bal door. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag haalt uit met een fantastische trap. Järvimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Osila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cunha met de inworp. Vlassopoulos geeft een lange en hoge pass. ten Hag maakt een snoekduik en kopt de bal. Järvimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De Franceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki onderschept slim de pass. Parent is nu in balbezit. Parent haalt uit met een fantastische trap. Piligrimas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hynšt kopt de bal weg. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze passt de bal in één keer door. Parent rent richting de bal. Parent draait met de bal, schiet en ... Piligrimas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De Franceschi rent richting de bal. Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki passt de bal zonder na te denken. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Parent rent richting de bal. Evaldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 1:9

79e minuut.
Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Faigl geeft een hoge lob. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 1:10

82e minuut.
Namazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl onderschept slim de pass. Faigl passt de bal zonder na te denken. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. Piligrimas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. De Franceschi begaat een overtreding. Baraniecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Didebulidze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parent springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Evaldsson is nu in balbezit. Didebulidze rent richting de bal. Didebulidze geeft een hoge lob. Baraniecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kwiczy geeft een hoge lob. Buitenspel voor Megyeri. Goede buitenspelval van de verdediging. Kosev neemt vlug de vrije trap. Parent kopt de bal weg. Baraniecki rent richting de bal. Paal! Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Psy 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 67%, Psy 33%.
Prison Break - Psy 1:11
Psy