Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Toboł Kostanaj Gryfion Szczecin
gryf Tactiek SPIDER
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
70.2 gemiddelde waardering 61.7
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Franco geeft de bal voor. Clouet kopt de bal weg. Magenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenes geeft een hoge lob. Dutti is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Saudat is nu in balbezit. Goldman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saudat raakt geblesseerd tijdens het duel. Krzemiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Gryfion Szczecin 1:0

9e minuut.
Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski passt de bal met de wreef. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Gryfion Szczecin 2:0

20e minuut.
Inworp. Manna met de inworp. Unfried speelt de bal door. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bertaina is nu in balbezit. Bertaina met een sublieme pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti verovert de bal door een tackle van achteren. Dutti haalt uit met een fantastische trap. Bradshaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Manna passt de bal in één keer door. Unfried rent richting de bal. Unfried geeft een lange en hoge pass. Krzemiński krijgt zijn hoofd ertegen. Tsesmelis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Gryfion Szczecin 3:0

35e minuut.
Manna geeft een hoge lob. Buitenspel voor Unfried. Goede buitenspelval van de verdediging. Clouet neemt vlug de vrije trap. Curatola is nu in balbezit. Curatola schiet op doel. Bradshaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bertaina speelt de bal door. Metea speelt de bal door. Tudorache controleert de bal met de borst. Curatola is nu in balbezit. Curatola draait met de bal, schiet en ... Bradshaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mordel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Curatola kopt de bal weg. Dutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti haalt uit met een fantastische trap. Bradshaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Gryfion Szczecin 3:1

44e minuut.
Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried geeft een hoge lob. Goldman kopt de bal weg. Szczygłowski geeft een lange en hoge pass. Krzemiński krijgt zijn hoofd ertegen. Tsesmelis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 60%, Gryfion Szczecin 40%.
FC Toboł Kostanaj - Gryfion Szczecin 3:1

49e minuut.
Daar is Gütschow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gütschow verovert de bal door een tackle van achteren. Gütschow geeft een lange en hoge pass. Curatola springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Gryfion Szczecin 3:2

50e minuut.
Magenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenes passt de bal in één keer door. Chojanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti onderschept slim de pass. Dutti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Clouet passt de bal in één keer door. Manna rent richting de bal. Manna speelt de bal door. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Unfried passt de bal zonder na te denken. Saudat rent richting de bal. Saudat passt de bal met de wreef. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Gryfion Szczecin 4:2

66e minuut.
Metea met een sublieme pass. Magenes probeert naar een medespeler te passen. Gütschow bereikt de bal nog maar net als eerste. Gütschow geeft een hoge lob. Curatola springt en kopt de bal. Bradshaw bokst de bal weg.

74e minuut.
Szczygłowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczygłowski speelt de bal door. Chojanecki speelt de bal door. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Gryfion Szczecin 5:2

80e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal in één keer door. Tudorache speelt de bal door. Saudat rent richting de bal. Saudat haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Gryfion Szczecin 6:2

83e minuut.
Gütschow speelt de bal door. Dutti is nu in balbezit. Dutti passt de bal met de wreef. Daar is Curatola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curatola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Manna rent richting de bal. Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried met een sublieme pass. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński schiet op doel. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 64%, Gryfion Szczecin 36%.
FC Toboł Kostanaj - Gryfion Szczecin 6:2