Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryfion Szczecin FC Toboł Kostanaj
SPIDER Tactiek gryf
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
58.3 gemiddelde waardering 72.9
solid Schieten outstanding
solid Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


7e minuut.
Szczygłowski rent richting de bal. Daar is Szczygłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczygłowski zal de hoekschop nemen. Saudat maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski met een sublieme pass. Saudat is nu in balbezit. Saudat draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - FC Toboł Kostanaj 0:1

11e minuut.
J Cole is nu in balbezit. J Cole passt de bal zonder na te denken. Curatola rent richting de bal. Curatola draait met de bal, schiet en ... Villanueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryfion Szczecin - FC Toboł Kostanaj 1:1

14e minuut.
Chojanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chojanecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chojanecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski geeft een lange en hoge pass. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szczygłowski geeft een hoge lob. Saudat rent richting de bal. J Cole legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saudat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saudat neemt de penalty, wat een uithaal! Tsesmelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Sedmák passt de bal zonder na te denken. Szczygłowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczygłowski geeft de bal voor. Saudat rent richting de bal. Saudat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - FC Toboł Kostanaj 1:2

28e minuut.
Szczygłowski is nu in balbezit. Szczygłowski passt de bal in één keer door. Kistemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistemaker geeft een lange en hoge pass. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Goldman rent richting de bal. Saudat onderschept slim de pass. Caims is nu in balbezit. Saudat verovert de bal door een tackle van achteren. Saudat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - FC Toboł Kostanaj 1:3

39e minuut.
Ciurea passt de bal met de wreef. Kistemaker is nu in balbezit. Kistemaker passt de bal met de wreef. Saudat rent richting de bal. Saudat schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Szczygłowski met de inworp. Klungelig pakt Ciurea de bal. Ciurea geeft een hoge lob. Saudat springt en kopt de bal. Tsesmelis bokst de bal weg.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ureña zal de hoekschop nemen. Saudat springt en kopt de bal. Goldman onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - FC Toboł Kostanaj 1:4

44e minuut.
Manna is nu in balbezit. Manna speelt de bal door. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat verovert de bal door een tackle van achteren. Saudat draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 68%, FC Toboł Kostanaj 32%.
Gryfion Szczecin - FC Toboł Kostanaj 1:4

46e minuut.
Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saudat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saudat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Saudat geeft de bal voor. Gütschow bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski maakt een afschuwelijke overtreding. Szczygłowski krijgt een gele kaart. Gütschow raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Kistemaker speelt de bal door. Ureña met een sublieme pass. Klungelig pakt Kistemaker de bal. Kistemaker passt de bal met de wreef. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saudat is nu in balbezit. Caims legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saudat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saudat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat schiet op doel. Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - FC Toboł Kostanaj 1:5

63e minuut.
Zbožínek geeft de bal voor. Ciurea probeert naar een medespeler te passen. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - FC Toboł Kostanaj 1:6

64e minuut.
Szczygłowski is nu in balbezit. Szczygłowski passt de bal zonder na te denken. Ureña met een sublieme pass. Klungelig pakt Saudat de bal. Saudat haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis bokst de bal weg.

69e minuut.
Ciurea geeft een lange en hoge pass. Saudat is nu in balbezit. J Cole legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saudat roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Saudat kan niet meer verder spelen. Tudorache komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Franco is nu in balbezit. Kistemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola begaat een overtreding. Kistemaker wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Sedmák passt de bal in één keer door. Zbožínek geeft een lange en hoge pass. Dutti kopt de bal weg. Curatola is nu in balbezit. Curatola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Szczygłowski probeert naar een medespeler te passen. Manna rent richting de bal. Ćwiąkała maakt een afschuwelijke overtreding. Ćwiąkała is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Manna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Manna kan niet meer verder spelen. Czartoryski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 61%, FC Toboł Kostanaj 39%.
Gryfion Szczecin - FC Toboł Kostanaj 1:6