Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PINK FLOYD & YES # Gliwice
extra Tactiek h92.11.100
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 13
62.6 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ottem. Ambrozik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rätz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Colazo de bal. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Khouribgi kopt de bal weg. Latoszek heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Delbroek ... Strafschop! Delbroek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Latoszek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dantschotter legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Culebras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Khouribgi passt de bal in één keer door. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Colazo ... Strafschop! Ţugulea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ţugulea kan niet meer verder spelen. Pomponio komt het veld opgelopen. Dantschotter legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Culebras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Khouribgi is nu in balbezit. Dřížďal verovert de bal door een tackle van achteren. Dřížďal geeft de bal voor. Kukulski heeft problemen om de bal te vangen. Kukulski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Lazzari probeert de bal met de borst te controleren. Jurčo geeft de bal voor. Catinca is nu in balbezit. Ambrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozik schiet op doel. Culebras bokst de bal weg.

22e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Götstam onderschept slim de pass. Götstam probeert naar een medespeler te passen. Pomponio is nu in balbezit. Pomponio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lazzari probeert naar een medespeler te passen. Dřížďal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřížďal geeft de bal voor. Kukulski rent richting de bal. Kukulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dřížďal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazzari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chaberek de bal. Kukulski rent richting de bal. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Dřížďal verovert de bal door een tackle van achteren. Dřížďal speelt de bal door. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel draait met de bal, schiet en ... Gardović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Dřížďal passt de bal met de wreef. Stănăşel is nu in balbezit. Stănăşel passt de bal met de wreef. Kukulski rent richting de bal. Kukulski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - # Gliwice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 45%, # Gliwice 55%.
PINK FLOYD & YES - # Gliwice 0:1

46e minuut.
Kukulski rent richting de bal. Sturdza rent richting de bal. Kukulski verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ambrozik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catinca. Ambrozik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rätz met een snel genomen vrije trap. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Culebras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PINK FLOYD & YES - # Gliwice 1:1

79e minuut.
Dřížďal geeft de bal voor. Chaberek kopt de bal weg. Götstam is nu in balbezit. Kukulski onderschept slim de pass. Kukulski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dantschotter probeert naar een medespeler te passen. Latoszek rent richting de bal. Ottem rent richting de bal. Latoszek verovert de bal door een tackle van achteren. Latoszek draait met de bal, schiet en ... Culebras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Catinca geeft een hoge lob. Inworp. Dantschotter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pomponio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomponio draait met de bal, schiet en ... Culebras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Colazo geeft de bal voor. Stănăşel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sturdza. Sturdza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 47%, # Gliwice 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PINK FLOYD & YES - # Gliwice 1:1