Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryfion Szczecin Prison Break
SPIDER Tactiek może taka?
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 61.4
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Daar is Gütschow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwiąkała rent richting de bal. Gütschow speelt de bal door. Dutti rent richting de bal. Dutti schiet op doel. Bordeanu bokst de bal weg.

4e minuut.
Clouet passt de bal in één keer door. Bertaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertaina geeft een lange en hoge pass. Curatola krijgt zijn hoofd ertegen. Bordeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Prison Break 1:0

12e minuut.
González Menéndez geeft een lange en hoge pass. ten Hag rent richting de bal. Ćwiąkała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ćwiąkała krijgt een gele kaart. ten Hag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. González Menéndez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gütschow rent richting de bal. Gütschow passt de bal met de wreef. Dutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti draait met de bal, schiet en ... Bordeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Prison Break 2:0

30e minuut.
Eklemović speelt de bal door. Klungelig pakt Bertaina de bal. Bertaina passt de bal in één keer door. Curatola is nu in balbezit. Curatola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Eklemović verovert de bal door een tackle van achteren. Eklemović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bertaina de bal. Bertaina passt de bal met de wreef. Curatola is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gütschow geeft de bal voor. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola verovert de bal door een tackle van achteren. Curatola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Prison Break 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 38%, Prison Break 62%.
Gryfion Szczecin - Prison Break 3:0

48e minuut.
Daar is González Menéndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Menéndez passt de bal met de wreef. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag schiet op doel. Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Prison Break 3:1

51e minuut.
De Franceschi geeft een hoge lob. Namazov is nu in balbezit. Namazov probeert naar een medespeler te passen. Kędziobrody is nu in balbezit. Kędziobrody haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
González Menéndez is nu in balbezit. González Menéndez probeert naar een medespeler te passen. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag schiet op doel. Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Eklemović speelt de bal door. Bertaina is nu in balbezit. Bertaina passt de bal in één keer door. Curatola rent richting de bal. Curatola draait met de bal, schiet en ... Bordeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Curatola passt de bal in één keer door. Bertaina rent richting de bal. Bertaina heeft problemen om de bal te vangen. Bertaina probeert naar een medespeler te passen. Curatola is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Eklemović rent richting de bal. Eklemović passt de bal met de wreef. Evaldsson rent richting de bal. Dutti verovert de bal door een tackle van achteren. Dutti schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Magenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenes geeft een lange en hoge pass. Megyeri rent richting de bal. Megyeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - Prison Break 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 35%, Prison Break 65%.
Gryfion Szczecin - Prison Break 3:2