Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prison Break Gryfion Szczecin
może taka? Tactiek SPIDER
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
59.7 gemiddelde waardering 59.4
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
González Menéndez kan de bal niet met de borst controleren. Plá rent richting de bal. Plá met een sublieme pass. Dutti rent richting de bal. Dutti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gütschow bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldsson met een sublieme pass. Gütschow heeft problemen om de bal te vangen. Gütschow geeft een hoge lob. Curatola maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Gryfion Szczecin 0:1

18e minuut.
Dutti passt de bal met de wreef. Curatola heeft problemen om de bal te vangen. Curatola probeert naar een medespeler te passen. Bertaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertaina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gütschow probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dutti de bal. Dutti passt de bal zonder na te denken. Curatola is nu in balbezit. Curatola schiet op doel. Chwadeńczuk bokst de bal weg. De Franceschi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Gryfion Szczecin 0:2

40e minuut.
Tomerlin rent richting de bal. Goldman onderschept slim de pass. Goldman probeert naar een medespeler te passen. Curatola bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ćwiąkała kopt de bal weg. Daar is Plá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plá passt de bal in één keer door. Gütschow is nu in balbezit. Gütschow geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 71%, Gryfion Szczecin 29%.
Prison Break - Gryfion Szczecin 0:2

47e minuut.
Zbožínek met de inworp. Gütschow geeft de bal voor. Jevtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola verovert de bal door een tackle van achteren. Curatola schiet op doel. Chwadeńczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
J Cole geeft de bal voor. Bertaina kopt de bal weg. Curatola bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola geeft een hoge lob. Dutti springt en kopt de bal. Chwadeńczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Evaldsson de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dutti is nu in balbezit. Dutti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Gryfion Szczecin 0:3

75e minuut.
Inworp. Zbožínek met de inworp. González Menéndez probeert naar een medespeler te passen. Plá rent richting de bal. Plá geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bertaina kopt de bal weg. Daar is J Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. J Cole passt de bal in één keer door. Curatola heeft problemen om de bal te vangen. Curatola schiet op doel. Chwadeńczuk bokst de bal weg. Bertaina rent richting de bal. Bertaina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
J Cole probeert naar een medespeler te passen. Bertaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertaina passt de bal zonder na te denken. Curatola bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola schiet op doel. Chwadeńczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Daar is Cunha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cunha met de inworp. Megyeri rent richting de bal. Megyeri geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 69%, Gryfion Szczecin 31%.
Prison Break - Gryfion Szczecin 0:3