Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psy FC Toboł Kostanaj
grzesbe ver_2 Tactiek ysp
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 70.3
outstanding Schieten formidable
solid Passen outstanding
brilliant Verdedigen formidable


2e minuut.
Parent rent richting de bal. Chojanecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parent raakt geblesseerd tijdens het duel. Parent komt bij de bal en schiet. Bradshaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - FC Toboł Kostanaj 1:0

5e minuut.
Tsukerman geeft de bal voor. Chojanecki is nu in balbezit. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Bradshaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - FC Toboł Kostanaj 2:0

7e minuut.
Baraniecki kopt de bal weg. Lucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucchetti speelt de bal door. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Bradshaw bokst de bal weg.

9e minuut.
Kurusa kopt de bal weg. Szczygłowski met een sublieme pass. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat schiet op doel. Järvimäki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - FC Toboł Kostanaj 2:1

11e minuut.
Metea bereikt de bal nog maar net als eerste. Metea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hynšt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucchetti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Manna rent richting de bal. Manna geeft de bal voor. Hynšt geeft de bal voor. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lucchetti met een sublieme pass. Parent is nu in balbezit. Chojanecki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chojanecki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

21e minuut.
Tsukerman kopt de bal weg. Baraniecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczygłowski. Szczygłowski krijgt een gele kaart. Baraniecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faigl met een snel genomen vrije trap. Parent rent richting de bal. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kosev met een sublieme pass. Parent is nu in balbezit. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - FC Toboł Kostanaj 3:1

32e minuut.
Szczygłowski passt de bal in één keer door. Unfried is nu in balbezit. Unfried geeft de bal voor. Saudat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski geeft een hoge lob. Unfried is nu in balbezit. Unfried geeft een lange en hoge pass. Krzemiński springt en kopt de bal. Järvimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Manna met de inworp. Szczygłowski probeert naar een medespeler te passen. Unfried geeft een hoge lob. Krzemiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - FC Toboł Kostanaj 3:2

39e minuut.
Klungelig pakt Kurusa de bal. Krzemiński is nu in balbezit. Met opzet legt Osila zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Osila moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Osila schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 43%, FC Toboł Kostanaj 57%.
Psy - FC Toboł Kostanaj 3:2

49e minuut.
Lucchetti kopt de bal weg. Szczygłowski probeert de bal aan de voet te houden. Hynšt met een sublieme pass. Parent is nu in balbezit. Parent schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Unfried verovert de bal door een tackle van achteren. Unfried met een sublieme pass. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Tunasoy de bal. Kurusa rent richting de bal. Kurusa geeft een hoge lob. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... Järvimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kosev kopt de bal weg. Klungelig pakt Hynšt de bal. Hynšt met een sublieme pass. Parent rent richting de bal. Parent haalt uit met een fantastische trap. Bradshaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Lucchetti kan de bal niet met de borst controleren. Manna rent richting de bal. Manna passt de bal in één keer door. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ureña komt het veld opgelopen. Hynšt met de inworp. Lucchetti geeft een lange en hoge pass. Bradshaw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Parent is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - FC Toboł Kostanaj 4:2

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Sedmák de bal onder controle te krijgen. Baraniecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sedmák. Sedmák krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bradshaw speelt de bal door. Ureña kopt de bal weg. Kosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... Järvimäki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński schiet op doel. Järvimäki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - FC Toboł Kostanaj 4:3

77e minuut.
Hynšt geeft de bal voor. Daar is Baraniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco is nu in balbezit. Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Bradshaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Faigl probeert naar een medespeler te passen. Hynšt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hynšt geeft een lange en hoge pass. Baraniecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Faigl geeft een lange en hoge pass. Baraniecki kopt de bal weg. Parent is nu in balbezit. Parent schiet op doel. Bradshaw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - FC Toboł Kostanaj 5:3

84e minuut.
Saudat heeft problemen om de bal te vangen. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa geeft een lange en hoge pass. Parent rent richting de bal. Parent schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 48%, FC Toboł Kostanaj 52%.
Psy - FC Toboł Kostanaj 5:3
Psy