Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Toboł Kostanaj Psy
ysp2 mir Tactiek grzesbe ver_2
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
72.9 gemiddelde waardering 70
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen brilliant


5e minuut.
Szczygłowski geeft de bal voor. Saudat is nu in balbezit. Saudat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kurusa de bal onder controle te krijgen. Järvimäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze geeft de bal voor. Klungelig pakt Sedmák de bal. Parent rent richting de bal. Parent draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Metea geeft een hoge lob. Hynšt probeert naar een medespeler te passen. Didebulidze geeft een hoge lob. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Villanueva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hynšt neemt de hoekschop. Parent springt en kopt de bal. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco onderschept slim de pass. Tsukerman is nu in balbezit. Villanueva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Psy 0:1

11e minuut.
Hynšt passt de bal met de wreef. Kosev probeert naar een medespeler te passen. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman geeft de bal voor. Parent met een sublieme pass. Villanueva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Psy 0:2

20e minuut.
Daar is Manna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manna passt de bal in één keer door. Ureña met een sublieme pass. Saudat rent richting de bal. Saudat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Ciurea passt de bal in één keer door. Szczygłowski is nu in balbezit. Szczygłowski geeft een lange en hoge pass. Saudat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Psy 1:2

28e minuut.
Manna met een sublieme pass. Szczygłowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczygłowski geeft een lange en hoge pass. Saudat springt en kopt de bal. Järvimäki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Toboł Kostanaj - Psy 2:2

31e minuut.
Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski passt de bal zonder na te denken. Saudat is nu in balbezit. Saudat haalt uit met een fantastische trap. Osila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Järvimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Parent raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Popa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 37%, Psy 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Toboł Kostanaj - Psy 2:2

51e minuut.
Manna probeert de bal aan de voet te houden. Kosev is nu in balbezit. Kosev geeft een hoge lob. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Metea verovert de bal door een tackle van achteren. Metea passt de bal zonder na te denken. Ureña is nu in balbezit. Ureña geeft een lange en hoge pass. Saudat springt en kopt de bal. Järvimäki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Hynšt geeft een lange en hoge pass. Tsukerman kopt de bal weg. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap. Villanueva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - Psy 2:3

63e minuut.
Hynšt met een sublieme pass. Kosev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Toboł Kostanaj - Psy 3:3

67e minuut.
Saudat rent richting de bal. Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria geeft een lange en hoge pass. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ciurea speelt de bal door. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña passt de bal met de wreef. Manna geeft een hoge lob. Saudat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Manna bereikt de bal nog maar net als eerste. Manna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szczygłowski de bal. Szczygłowski geeft de bal voor. Saudat springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Chojanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chojanecki passt de bal met de wreef. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een lange en hoge pass. Saudat springt en kopt de bal. Järvimäki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 31%, Psy 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Toboł Kostanaj - Psy 3:3
Psy