Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
# Gliwice Fc Lechia Gdańsk
h92.11.100 Tactiek Winner
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
57 gemiddelde waardering 64.2
solid Schieten outstanding
good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Syrovátko passt de bal zonder na te denken. Fedeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedeler geeft een lange en hoge pass. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. Culebras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Dřížďal kopt de bal weg. Damjanac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănăşel. Stănăşel krijgt een gele kaart. Damjanac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Damjanac kan niet meer verder spelen. Østvik komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Fedeler geeft een lange en hoge pass. Colazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan verovert de bal door een tackle van achteren. Biriukov verovert de bal door een tackle van achteren. Messersmitt onderschept slim de pass. Culebras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Fc Lechia Gdańsk 0:1

9e minuut.
Colazo verovert de bal door een tackle van achteren. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. White begaat een overtreding. White krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Syrovátko verovert de bal door een tackle van achteren. Syrovátko passt de bal in één keer door. Rejtan is nu in balbezit. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. Culebras bokst de bal weg.

16e minuut.
Ottem verovert de bal door een tackle van achteren. Ottem speelt de bal door. Messersmitt is nu in balbezit. Messersmitt geeft de bal voor. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Syrovátko probeert naar een medespeler te passen. Strachan rent richting de bal. Lazzari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lazzari krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kornek kopt de bal weg. Syrovátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátko geeft de bal voor. Habilsoy kan de bal niet met de borst controleren. Habilsoy schiet op doel. Culebras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy passt de bal met de wreef. Syrovátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátko geeft een hoge lob. Rejtan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dier geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stănăşel stond buitenspel. Fedeler neemt vlug de vrije trap. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy schiet op doel. Culebras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea geeft de bal voor. Syrovátko kan de bal niet met de borst controleren. Syrovátko geeft een hoge lob. Rejtan springt en kopt de bal. Culebras bokst de bal weg. Danilović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fröberg komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buzea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 73%, Fc Lechia Gdańsk 27%.
# Gliwice - Fc Lechia Gdańsk 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Buzea de bal. Dias speelt de bal door. Lazzari is nu in balbezit. Lazzari haalt uit met een fantastische trap. Ruivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Syrovátko geeft een hoge lob. Habilsoy controleert de bal met de borst. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy onderschept slim de pass. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Syrovátko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Habilsoy de bal. Ottem bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Habilsoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Culebras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt met een sublieme pass. Rejtan rent richting de bal. Rejtan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Syrovátko geeft de bal voor. Habilsoy kopt de bal weg. Rejtan rent richting de bal. Rejtan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Fc Lechia Gdańsk 0:2

65e minuut.
Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan geeft een hoge lob. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Fc Lechia Gdańsk 0:3

67e minuut.
Syrovátko passt de bal zonder na te denken. Messersmitt probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy rent richting de bal. Rejtan rent richting de bal. Rejtan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Habilsoy kopt de bal weg. Syrovátko is nu in balbezit. Dier is nu in balbezit. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Syrovátko speelt de bal door. Klungelig pakt Messersmitt de bal. Messersmitt geeft de bal voor. Habilsoy springt en kopt de bal. Culebras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Syrovátko met de inworp. Messersmitt rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Messersmitt neemt de hoekschop. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Dřížďal verovert de bal door een tackle van achteren. Dřížďal speelt de bal door. Kukulski rent richting de bal. Lazzari geeft een lange en hoge pass. Buzea probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 69%, Fc Lechia Gdańsk 31%.
# Gliwice - Fc Lechia Gdańsk 0:3