Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drim time PINK FLOYD & YES
Lp3 Tactiek extra
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 63.4
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Sturdza trapt de bal weg van het doel. Gorzelak rent richting de bal. Gorzelak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gécsek de bal. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ambrozik met een sublieme pass. Klungelig pakt Khouribgi de bal. Khouribgi passt de bal in één keer door. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ambrozik rent richting de bal. Pekkan rent richting de bal. Pekkan geeft een lange en hoge pass. Gécsek kan de bal niet met de borst controleren. Gécsek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dantschotter met een sublieme pass. Rätz rent richting de bal. Rätz passt de bal met de wreef. Falce is nu in balbezit. Falce haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Inworp. Jurčo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rätz rent richting de bal. Rätz geeft een hoge lob. Latoszek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. De Oliveira met een sublieme pass. Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak geeft de bal voor. Jasiejko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drim time 55%, PINK FLOYD & YES 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
drim time - PINK FLOYD & YES 0:0

48e minuut.
Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak passt de bal met de wreef. Kufa is nu in balbezit. Kufa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
drim time - PINK FLOYD & YES 1:0

60e minuut.
Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak met een sublieme pass. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa geeft de bal voor. Gécsek krijgt zijn hoofd ertegen. Gardović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Dantschotter probeert naar een medespeler te passen. Khouribgi is nu in balbezit. Khouribgi passt de bal zonder na te denken. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hanusiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Kufa rent richting de bal. Kufa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sturdza de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gécsek rent richting de bal. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gécsek zijn tegenspeler op de grond. Gécsek krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De Oliveira geeft een hoge lob. Gécsek rent richting de bal. Kufa rent richting de bal. Kufa draait met de bal, schiet en ... Gardović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Khouribgi verovert de bal door een tackle van achteren. Khouribgi met een sublieme pass. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik schiet op doel. Jacoszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
drim time - PINK FLOYD & YES 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drim time 56%, PINK FLOYD & YES 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
drim time - PINK FLOYD & YES 1:1