Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PINK FLOYD & YES drim time
extra Tactiek Lp3
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
64.4 gemiddelde waardering 67.2
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek is nu in balbezit. Sturdza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gécsek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorzelak komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Hagi met een sublieme pass. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa met een sublieme pass. Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak geeft de bal voor. Gardović bokst de bal weg.

4e minuut.
Gorzelak onderschept slim de pass. Gorzelak geeft een hoge lob. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. Gardović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - drim time 0:1

9e minuut.
Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sturdza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sturdza met een snel genomen vrije trap. Ambrozik kopt de bal weg. Tejchert probeert de bal aan de voet te houden. Falce is nu in balbezit. Falce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Hanusiak onderschept slim de pass. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa met een sublieme pass. Gécsek rent richting de bal. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Tupputi geeft een hoge lob. Falce rent richting de bal. Tejchert is nu in balbezit. Falce onderschept slim de pass. Falce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tupputi passt de bal zonder na te denken. Rätz rent richting de bal. Rätz passt de bal in één keer door. Francomano Calamassi is nu in balbezit. Francomano Calamassi draait met de bal, schiet en ... Jacoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PINK FLOYD & YES - drim time 1:1

34e minuut.
Khouribgi passt de bal in één keer door. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce is nu in balbezit. Falce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dantschotter is nu in balbezit. Kufa verovert de bal door een tackle van achteren. Kufa passt de bal in één keer door. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Kufa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufa passt de bal in één keer door. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - drim time 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 54%, drim time 46%.
PINK FLOYD & YES - drim time 1:2

53e minuut.
Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak geeft een lange en hoge pass. Tupputi is nu in balbezit. Gécsek onderschept slim de pass. Gécsek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Rätz de bal onder controle te krijgen. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa passt de bal zonder na te denken. Daar is Hanusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanusiak schiet op doel. Gardović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kufa is nu in balbezit. Kufa geeft een hoge lob. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek draait met de bal, schiet en ... Gardović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Tejchert rent richting de bal. Tejchert speelt de bal door. Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak geeft de bal voor. Daar is Gécsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Klungelig pakt Francomano Calamassi de bal. Ioanin is nu in balbezit. Francomano Calamassi begaat een overtreding. Francomano Calamassi krijgt een gele kaart. Gécsek kopt de bal weg. Jasiejko rent richting de bal. Tupputi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jasiejko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jasiejko kan niet meer verder spelen. Pazio komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok geeft de bal voor. Ambrozik kopt de bal weg. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce schiet op doel. Jacoszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francomano Calamassi rent richting de bal. Francomano Calamassi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PINK FLOYD & YES - drim time 2:2

82e minuut.
Kufa is nu in balbezit. Rätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa verovert de bal door een tackle van achteren. Kufa haalt uit met een fantastische trap. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Hagi passt de bal in één keer door. Hanusiak rent richting de bal. Kufa rent richting de bal. Kufa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gorzelak passt de bal zonder na te denken. Rarok is nu in balbezit. Kufa verovert de bal door een tackle van achteren. Kufa schiet op doel. Gardović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - drim time 2:3

89e minuut.
Tejchert kopt de bal weg. Gorzelak speelt de bal door. Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - drim time 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 53%, drim time 47%.
PINK FLOYD & YES - drim time 2:4