Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psy drim time
grzesbe ver_2 Tactiek Lp3
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
67.2 gemiddelde waardering 46.5
outstanding Schieten adequate
very good Passen very good
outstanding Verdedigen adequate


6e minuut.
Kurusa kopt de bal weg. Daar is Lucchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucchetti geeft een hoge lob. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Faigl speelt de bal door. Didebulidze rent richting de bal. Didebulidze speelt de bal door. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent passt de bal in één keer door. Jacoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Didebulidze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baraniecki springt en kopt de bal. Jacoszek bokst de bal weg. Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parent is nu in balbezit. Parent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - drim time 1:0

11e minuut.
Kurusa geeft de bal voor. Parent kopt de bal weg. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kormoranowski rent richting de bal. Lucchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Lucchetti geeft een lange en hoge pass. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lucchetti geeft een lange en hoge pass. Baraniecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsukerman de bal. Tsukerman schiet op doel. Jacoszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - drim time 2:0

27e minuut.
Hagi verovert de bal door een tackle van achteren. Lucchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Lucchetti passt de bal zonder na te denken. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent draait met de bal, schiet en ... Jacoszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

28e minuut.
Lucchetti heeft problemen om de bal te vangen. Lucchetti met een sublieme pass. Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Jacoszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Lucchetti met een sublieme pass. Didebulidze geeft een hoge lob. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lucchetti met de inworp. Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze geeft de bal voor. Baraniecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - drim time 3:0

38e minuut.
Didebulidze rent richting de bal. Didebulidze passt de bal zonder na te denken. Baraniecki rent richting de bal. Parent rent richting de bal. Parent haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel. Jacoszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - drim time 4:0

40e minuut.
Lucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucchetti geeft de bal voor. Parent is nu in balbezit. Parent haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kobylas rent richting de bal. Lucchetti onderschept slim de pass. Lucchetti passt de bal zonder na te denken. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jacoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 25%, drim time 75%.
Psy - drim time 4:0

48e minuut.
Parent passt de bal in één keer door. Baraniecki rent richting de bal. Parent is nu in balbezit. Parent draait met de bal, schiet en ... Jacoszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - drim time 5:0

51e minuut.
Faigl rent richting de bal. Faigl met een sublieme pass. Daar is Didebulidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didebulidze geeft een lange en hoge pass. Tsukerman maakt een snoekduik en kopt de bal. Jacoszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baraniecki rent richting de bal. Tsukerman is nu in balbezit. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - drim time 6:0

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kobylík stond buitenspel. Osila neemt vlug de vrije trap. Parent is nu in balbezit. Parent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - drim time 7:0

72e minuut.
Faigl is nu in balbezit. Ioanin verovert de bal door een tackle van achteren. Kurusa rent richting de bal. Ioanin onderschept slim de pass. Ioanin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucchetti onderschept slim de pass. Lucchetti geeft een hoge lob. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent draait met de bal, schiet en ... Jacoszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baraniecki is nu in balbezit. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - drim time 8:0

89e minuut.
Parent passt de bal in één keer door. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman passt de bal in één keer door. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 27%, drim time 73%.
Psy - drim time 8:0
Psy