Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
# Gliwice Gryfion Szczecin
h92.11.100 Tactiek SPIDER
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
54.5 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten excellent
adequate Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Gütschow passt de bal zonder na te denken. Bertaina is nu in balbezit. Bertaina geeft een lange en hoge pass. Dutti rent richting de bal. Dutti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Clouet is nu in balbezit. Clouet passt de bal zonder na te denken. Eklemović probeert de bal aan de voet te houden. White rent richting de bal. White haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis bokst de bal weg.

15e minuut.
Curatola geeft een lange en hoge pass. Gütschow is nu in balbezit. Gütschow passt de bal zonder na te denken. Dutti is nu in balbezit. Dutti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dutti met een sublieme pass. Daar is Gütschow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gütschow geeft een lange en hoge pass. Curatola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Gryfion Szczecin 0:1

25e minuut.
Curatola verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Curatola raakt geblesseerd tijdens het duel. Eklemović wilt de vrije trap nemen. Curatola maakt een snoekduik en kopt de bal. Culebras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Gryfion Szczecin 0:2

35e minuut.
Klungelig pakt Bertaina de bal. Bertaina passt de bal in één keer door. Curatola is nu in balbezit. Curatola haalt uit met een fantastische trap. Culebras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Gryfion Szczecin 0:3

39e minuut.
Clouet is nu in balbezit. Bertaina rent richting de bal. Colazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colazo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 66%, Gryfion Szczecin 34%.
# Gliwice - Gryfion Szczecin 0:3

48e minuut.
Catinca probeert naar een medespeler te passen. Bertaina is nu in balbezit. Met opzet legt Biriukov zijn tegenspeler op de grond. Biriukov krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Eklemović met de inworp. Bertaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Biriukov onderschept slim de pass. Biriukov geeft een lange en hoge pass. Gütschow kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottem verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gütschow is nu in balbezit. Dier onderschept slim de pass. Dier passt de bal zonder na te denken. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Ćwiąkała passt de bal in één keer door. Gütschow is nu in balbezit. Gütschow geeft een hoge lob. Curatola bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola draait met de bal, schiet en ... Culebras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Lazzari passt de bal in één keer door. Eklemović rent richting de bal. Eklemović geeft een lange en hoge pass. Curatola bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola schiet op doel. Culebras bokst de bal weg.

72e minuut.
Mordel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzari verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Gryfion Szczecin 1:3

75e minuut.
Colazo geeft een hoge lob. Gütschow kopt de bal weg. Dutti rent richting de bal. Dutti haalt uit met een fantastische trap. Culebras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Lazzari probeert naar een medespeler te passen. Magenes rent richting de bal. Magenes geeft een lange en hoge pass. Dutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Eklemović speelt de bal door. Bertaina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertaina geeft de bal voor. Curatola is nu in balbezit. Curatola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 82%, Gryfion Szczecin 18%.
# Gliwice - Gryfion Szczecin 1:3