Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryfion Szczecin # Gliwice
SPIDER Tactiek h92.11.100
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
59.5 gemiddelde waardering 57.3
very good Schieten excellent
very good Passen good
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Caims verovert de bal door een tackle van achteren. Caims speelt de bal door. Bertaina rent richting de bal. Bertaina geeft een lange en hoge pass. Curatola springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
J Cole kopt de bal weg. Bertaina is nu in balbezit. Bertaina probeert naar een medespeler te passen. Curatola is nu in balbezit. Curatola schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - # Gliwice 1:0

24e minuut.
Zbožínek rent richting de bal. Dřížďal onderschept slim de pass. Dřížďal met een sublieme pass. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bertaina is nu in balbezit. Bertaina passt de bal in één keer door. Kornek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti onderschept slim de pass. Dutti haalt uit met een fantastische trap. Culebras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Stănăşel met een sublieme pass. Dřížďal bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dřížďal neemt de hoekschop. Stănăşel springt en kopt de bal. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryfion Szczecin - # Gliwice 1:1

38e minuut.
Klungelig pakt Ćwiąkała de bal. Goldman met een sublieme pass. Stănăşel geeft een lange en hoge pass. Kukulski springt en kopt de bal. Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - # Gliwice 1:2

39e minuut.
Dřížďal rent richting de bal. Zbožínek rent richting de bal. Dřížďal maakt een afschuwelijke overtreding. Dřížďal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 36%, # Gliwice 64%.
Gryfion Szczecin - # Gliwice 1:2

52e minuut.
Bertaina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caims de bal. Caims onderschept slim de pass. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Dřížďal met de inworp. Plá is nu in balbezit. Lazzari onderschept slim de pass. Lazzari geeft een lange en hoge pass. Stănăşel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - # Gliwice 1:3

66e minuut.
Curatola bereikt de bal nog maar net als eerste. Curatola passt de bal met de wreef. Gütschow heeft problemen om de bal te vangen. Gütschow geeft een lange en hoge pass. Dutti springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Zbožínek geeft een lange en hoge pass. Dutti kopt de bal weg. Klungelig pakt Zbožínek de bal. Dřížďal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřížďal geeft de bal voor. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Dřížďal rent richting de bal. Dřížďal passt de bal in één keer door. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - # Gliwice 1:4

82e minuut.
Plá is nu in balbezit. Kukulski onderschept slim de pass. Ćwiąkała verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzari rent richting de bal. Lazzari haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Colazo verovert de bal door een tackle van achteren. Colazo geeft een hoge lob. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel onderschept slim de pass. Stănăşel schiet op doel. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Plá rent richting de bal. Lazzari onderschept slim de pass. Lazzari passt de bal zonder na te denken. Dřížďal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dřížďal geeft een hoge lob. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - # Gliwice 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 56%, # Gliwice 44%.
Gryfion Szczecin - # Gliwice 1:5