Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Lechia Gdańsk Prison Break
Winner Tactiek może taka?
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
64.1 gemiddelde waardering 63.6
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Megyeri speelt de bal door. ten Hag rent richting de bal. Namazov bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag rent richting de bal. ten Hag schiet op doel. Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Namazov met de inworp. Megyeri geeft een lange en hoge pass. ten Hag krijgt zijn hoofd ertegen. Ruivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Prison Break 0:1

14e minuut.
Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiaracina verovert de bal door een tackle van achteren. Mangiaracina passt de bal in één keer door. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan schiet op doel. Bordeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mangiaracina geeft een lange en hoge pass. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan is nu in balbezit. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Inworp. Syrovátko met de inworp. Mangiaracina geeft een hoge lob. Rejtan rent richting de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Jevtović de bal. Habilsoy rent richting de bal. De Franceschi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Habilsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Rejtan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bordeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kwiczy passt de bal met de wreef. Daar is Vlassopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlassopoulos passt de bal zonder na te denken. Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 28%, Prison Break 72%.
Fc Lechia Gdańsk - Prison Break 0:1

51e minuut.
Dias geeft een hoge lob. Mangiaracina controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kwiczy neemt vlug de vrije trap. ten Hag heeft problemen om de bal te vangen. ten Hag schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomerlin is nu in balbezit. Tomerlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Prison Break 0:2

59e minuut.
Strachan rent richting de bal. Strachan passt de bal met de wreef. Mangiaracina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy geeft een hoge lob. Tomerlin rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri passt de bal zonder na te denken. Dias rent richting de bal. Tomerlin onderschept slim de pass. Tomerlin draait met de bal, schiet en ... Ruivo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlassopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Prison Break 0:3

64e minuut.
Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Habilsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias is nu in balbezit. Tomerlin onderschept slim de pass. Tomerlin haalt uit met een fantastische trap. Ruivo bokst de bal weg. Daar is ten Hag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. ten Hag haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Prison Break 0:4

70e minuut.
Syrovátko kan de bal niet met de borst controleren. Evaldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Evaldsson geeft een hoge lob. ten Hag bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Hag haalt uit met een fantastische trap. Ruivo bokst de bal weg.

73e minuut.
Mangiaracina speelt de bal door. Syrovátko heeft problemen om de bal te vangen. Syrovátko met een sublieme pass. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy schiet op doel. Bordeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Strachan is nu in balbezit. Syrovátko rent richting de bal. Syrovátko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rejtan de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Evaldsson geeft een lange en hoge pass. Syrovátko geeft de bal voor. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan schiet op doel. Bordeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Prison Break 1:4

80e minuut.
Kwiczy passt de bal in één keer door. Vlassopoulos geeft een lange en hoge pass. Syrovátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátko geeft de bal voor. Habilsoy kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Strachan geeft de bal voor. Jevtović verovert de bal door een tackle van achteren. Rejtan rent richting de bal. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Bordeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Tomerlin geeft een hoge lob. Namazov is nu in balbezit. Tulun is nu in balbezit. Namazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangiaracina probeert naar een medespeler te passen. Jevtović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan verovert de bal door een tackle van achteren. Rejtan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Inworp. Syrovátko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mangiaracina geeft een lange en hoge pass. Rejtan heeft problemen om de bal te vangen. Rejtan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lechia Gdańsk - Prison Break 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lechia Gdańsk 36%, Prison Break 64%.
Fc Lechia Gdańsk - Prison Break 2:4