Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prison Break Fc Lechia Gdańsk
może taka? Tactiek Winner
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 6
57.3 gemiddelde waardering 68.7
solide Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Danilović rent richting de bal. Danilović geeft een lange en hoge pass. Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt geeft een lange en hoge pass. Habilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Bordeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Syrovátko geeft de bal voor. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy probeert naar een medespeler te passen. Fröberg rent richting de bal. Fröberg haalt uit met een fantastische trap. Bordeanu bokst de bal weg.

12e minuut.
Dias met een sublieme pass. Mednyánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt onderschept slim de pass. Messersmitt geeft een lange en hoge pass. Fröberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Bordeanu bokst de bal weg.

17e minuut.
Syrovátko is nu in balbezit. Syrovátko passt de bal met de wreef. Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy schiet op doel. Jevtović probeert de bal aan de voet te houden. Bordeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Fc Lechia Gdańsk 0:1

20e minuut.
Messersmitt geeft de bal voor. De Franceschi kopt de bal weg. Syrovátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátko geeft de bal voor. Fröberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Syrovátko rent richting de bal. Syrovátko geeft de bal voor. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy haalt uit met een fantastische trap. Jevtović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Syrovátko controleert de bal met de borst. Syrovátko geeft de bal voor. Daar is De Franceschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy draait met de bal, schiet en ... Bordeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mednyánszky is nu in balbezit. Fröberg onderschept slim de pass. Jevtović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fröberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Fröberg legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Habilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Evaldsson krijgt een gele kaart. Habilsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Habilsoy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bordeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Strachan is nu in balbezit. González Menéndez is nu in balbezit. Strachan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Strachan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Buzea speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Fröberg de bal onder controle te krijgen. De Franceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy onderschept slim de pass. Habilsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 86%, Fc Lechia Gdańsk 14%.
Prison Break - Fc Lechia Gdańsk 0:1

48e minuut.
Messersmitt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Syrovátko de bal. Syrovátko passt de bal met de wreef. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Danilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Danilović geeft de bal voor. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg draait met de bal, schiet en ... Bordeanu bokst de bal weg.

57e minuut.
Damjanac probeert naar een medespeler te passen. Messersmitt geeft een hoge lob. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg schiet op doel. Bordeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Danilović probeert de bal met de borst te controleren. Danilović speelt de bal door. Syrovátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrovátko geeft een hoge lob. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Bordeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Habilsoy rent richting de bal. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prison Break - Fc Lechia Gdańsk 0:2

64e minuut.
Syrovátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Evaldsson is nu in balbezit. Syrovátko onderschept slim de pass. Syrovátko geeft een lange en hoge pass. Fröberg springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bordeanu met een sublieme pass. Damjanac kopt de bal weg. Syrovátko is nu in balbezit. Syrovátko geeft de bal voor. Habilsoy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bordeanu niet meer kan verder spelen. Dzban komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Buzea speelt de bal door. Messersmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Messersmitt speelt de bal door. Fröberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Okas verovert de bal door een tackle van achteren. Okas geeft een hoge lob. Messersmitt is nu in balbezit. Messersmitt geeft een lange en hoge pass. Fröberg springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac geeft de bal voor. Syrovátko is nu in balbezit. Syrovátko geeft een hoge lob. Fröberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Damjanac kopt de bal weg. Syrovátko rent richting de bal. Syrovátko probeert naar een medespeler te passen. Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prison Break 79%, Fc Lechia Gdańsk 21%.
Prison Break - Fc Lechia Gdańsk 0:2