Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PINK FLOYD & YES FC Toboł Kostanaj
extra Tactiek ysp
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 66.9
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Rätz probeert naar een medespeler te passen. Metea heeft problemen om de bal te vangen. Maghiaru is nu in balbezit. Ambrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrozik schiet op doel. Bradshaw bokst de bal weg.

12e minuut.
Ureña rent richting de bal. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña geeft de bal voor. Krzemiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Franco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Saudat de bal. Szczygłowski speelt de bal door. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Metea rent richting de bal. Metea passt de bal zonder na te denken. Saudat is nu in balbezit. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński schiet op doel. Gardović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Metea geeft de bal voor. Inworp. Rätz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falce is nu in balbezit. Falce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter geeft een lange en hoge pass. Czartoryski controleert de bal met de borst. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Saudat is nu in balbezit. Saudat probeert naar een medespeler te passen. Ureña is nu in balbezit. Ureña passt de bal in één keer door. Krzemiński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ureña zal de hoekschop nemen. Krzemiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Gardović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Szczygłowski is nu in balbezit. Szczygłowski passt de bal in één keer door. Daar is Saudat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński schiet op doel. Gardović bokst de bal weg.

39e minuut.
Ureña speelt de bal door. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Toboł Kostanaj 0:1

40e minuut.
Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter met een sublieme pass. Khouribgi met een sublieme pass. Latoszek is nu in balbezit. Latoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PINK FLOYD & YES - FC Toboł Kostanaj 1:1

42e minuut.
Falce rent richting de bal. Rätz rent richting de bal. Falce rent richting de bal. Rätz geeft de bal voor. Latoszek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 56%, FC Toboł Kostanaj 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PINK FLOYD & YES - FC Toboł Kostanaj 1:1

49e minuut.
Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru passt de bal zonder na te denken. Tudorache met een sublieme pass. Saudat rent richting de bal. Saudat schiet op doel. Gardović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Szczygłowski kopt de bal weg. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña met een sublieme pass. Saudat rent richting de bal. Saudat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gardović met een harde bal richting middenveld. Dantschotter kopt de bal weg. Rätz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Falce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falce draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Franco geeft de bal voor. Saudat kopt de bal weg. Ureña heeft problemen om de bal te vangen. Ureña geeft een hoge lob. Krzemiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Toboł Kostanaj 1:2

59e minuut.
Ureña is nu in balbezit. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński schiet op doel. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Toboł Kostanaj 1:3

68e minuut.
Franco passt de bal zonder na te denken. Saudat probeert naar een medespeler te passen. Ureña is nu in balbezit. Ureña geeft een lange en hoge pass. Krzemiński krijgt zijn hoofd ertegen. Gardović bokst de bal weg.

73e minuut.
Metea geeft een hoge lob. Jurčo rent richting de bal. Rätz speelt de bal door. Khouribgi geeft een hoge lob. Ambrozik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Saudat rent richting de bal. Saudat passt de bal zonder na te denken. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Gardović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Toboł Kostanaj 1:4

83e minuut.
Ureña is nu in balbezit. Ureña speelt de bal door. Saudat is nu in balbezit. Saudat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - FC Toboł Kostanaj 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 54%, FC Toboł Kostanaj 46%.
PINK FLOYD & YES - FC Toboł Kostanaj 1:5