Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Toboł Kostanaj PINK FLOYD & YES
gryf Tactiek extra
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 7
2 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
71.9 gemiddelde waardering 64.3
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Klungelig pakt Ureña de bal. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Saudat rent richting de bal. Saudat draait met de bal, schiet en ... Gardović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ureña passt de bal zonder na te denken. Manna geeft een lange en hoge pass. Saudat is nu in balbezit. Saudat schiet op doel. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - PINK FLOYD & YES 1:0

11e minuut.
Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski passt de bal met de wreef. Saudat is nu in balbezit. Saudat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - PINK FLOYD & YES 2:0

13e minuut.
Ureña speelt de bal door. Ciurea probeert de bal met de borst te controleren. Rätz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rätz krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ureña passt de bal zonder na te denken. Khouribgi rent richting de bal. Unfried tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Unfried krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Szczygłowski geeft de bal voor. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hluštík ... Strafschop! Hluštík krijgt een gele kaart. Saudat raakt geblesseerd tijdens het duel. Saudat neemt de penalty, wat een uithaal! Gardović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - PINK FLOYD & YES 3:0

19e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Ciurea speelt de bal door. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - PINK FLOYD & YES 4:0

29e minuut.
Metea geeft een hoge lob. Saudat is nu in balbezit. Jurčo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurčo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea met een sublieme pass. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - PINK FLOYD & YES 5:0

31e minuut.
Klungelig pakt Francomano Calamassi de bal. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dantschotter. Dantschotter krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ureña met een sublieme pass. Szczygłowski is nu in balbezit. Szczygłowski geeft de bal voor. Saudat is nu in balbezit. Saudat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Gardović trapt de bal weg van het doel. Unfried kopt de bal weg. Gardović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saudat is nu in balbezit. Saudat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - PINK FLOYD & YES 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 26%, PINK FLOYD & YES 74%.
FC Toboł Kostanaj - PINK FLOYD & YES 6:0

48e minuut.
Ureña speelt de bal door. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski passt de bal met de wreef. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Ciurea passt de bal met de wreef. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski probeert naar een medespeler te passen. Saudat rent richting de bal. Saudat draait met de bal, schiet en ... Gardović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Szczygłowski met een sublieme pass. Rarok verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczygłowski zal de hoekschop nemen. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - PINK FLOYD & YES 7:0

52e minuut.
Ambrozik met een sublieme pass. Francomano Calamassi heeft problemen om de bal te vangen. Rätz rent richting de bal. Rätz geeft de bal voor. Falce krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Rätz kopt de bal weg. Falce is nu in balbezit. Franco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Franco krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ureña rent richting de bal. Ureña passt de bal zonder na te denken. Szczygłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygłowski geeft de bal voor. Saudat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ciurea geeft een lange en hoge pass. Saudat heeft problemen om de bal te vangen. Dantschotter is nu in balbezit. Saudat onderschept slim de pass. Saudat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jurčo is nu in balbezit. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurea met een sublieme pass. Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - PINK FLOYD & YES 8:0

69e minuut.
Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciurea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea geeft de bal voor. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Manna met een sublieme pass. Szczygłowski is nu in balbezit. Szczygłowski speelt de bal door. Ciurea geeft een lange en hoge pass. Saudat springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jurčo onderschept slim de pass. Jurčo geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szczygłowski zal de hoekschop nemen. Saudat krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok geeft een lange en hoge pass. Falce is nu in balbezit. Falce haalt uit met een fantastische trap. Villanueva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Saudat bereikt de bal nog maar net als eerste. Saudat passt de bal zonder na te denken. Ureña probeert naar een medespeler te passen. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski schiet op doel. Gardović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 36%, PINK FLOYD & YES 64%.
FC Toboł Kostanaj - PINK FLOYD & YES 8:0