Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryfion Szczecin drim time
SPIDER Tactiek Lp3
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
58.8 gemiddelde waardering 63.3
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


7e minuut.
Kufa probeert naar een medespeler te passen. Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa speelt de bal door. Gécsek rent richting de bal. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hanusiak met een snelle inworp. De Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. De Oliveira geeft een hoge lob. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De Oliveira rent richting de bal. De Oliveira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ćwiąkała de bal. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - drim time 0:1

30e minuut.
Goldman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorzelak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Oliveira rent richting de bal. De Oliveira geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tsesmelis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Hanusiak passt de bal in één keer door. Kufa rent richting de bal. Kufa probeert naar een medespeler te passen. Gécsek rent richting de bal. Gécsek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kufa geeft de bal voor. Ćwiąkała verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorzelak neemt de hoekschop. Gécsek springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De Oliveira rent richting de bal. De Oliveira passt de bal in één keer door. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 38%, drim time 62%.
Gryfion Szczecin - drim time 0:1

46e minuut.
Ioanin geeft de bal voor. Clouet met een sublieme pass. Bertaina is nu in balbezit. Bertaina geeft een hoge lob. Dutti maakt een snoekduik en kopt de bal. Jacoszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Gorzelak geeft een lange en hoge pass. Ćwiąkała heeft problemen om de bal te vangen. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - drim time 0:2

53e minuut.
Gütschow kopt de bal weg. Pekkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutti onderschept slim de pass. Dutti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - drim time 1:2

57e minuut.
Klungelig pakt Jasiejko de bal. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko verovert de bal door een tackle van achteren. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - drim time 1:3

61e minuut.
Brueren met een sublieme pass. Hanusiak is nu in balbezit. Hanusiak passt de bal in één keer door. Kufa is nu in balbezit. Kufa schiet op doel. Tsesmelis bokst de bal weg.

71e minuut.
Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa met een sublieme pass. Hanusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusiak geeft een hoge lob. Gécsek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kufa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - drim time 1:4

74e minuut.
Clouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa onderschept slim de pass. Kufa met een sublieme pass. Hanusiak rent richting de bal. Hanusiak draait met de bal, schiet en ... Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Goldman neemt vlug de vrije trap. Dutti kopt de bal weg. Gütschow rent richting de bal. Gütschow geeft een lange en hoge pass. Lo Varco heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De Oliveira is nu in balbezit. De Oliveira passt de bal in één keer door. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mordel de bal onder controle te krijgen. Tsesmelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfion Szczecin - drim time 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfion Szczecin 41%, drim time 59%.
Gryfion Szczecin - drim time 1:5