Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Psy # Gliwice
grzesbe ver_2 Tactiek h92.11.100
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
68.6 gemiddelde waardering 57.5
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen goed
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Tsukerman speelt de bal door. Parent rent richting de bal. Dier verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki schiet op doel. Culebras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Didebulidze passt de bal zonder na te denken. Baraniecki rent richting de bal. Parent is nu in balbezit. Parent schiet op doel. Culebras bokst de bal weg. Tsukerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsukerman schiet op doel. Culebras bokst de bal weg.

5e minuut.
Didebulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Didebulidze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lazzari speelt de bal door. Didebulidze met een snel genomen vrije trap. Tsukerman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Baraniecki krijgt zijn hoofd ertegen. Culebras bokst de bal weg.

13e minuut.
Faigl kopt de bal weg. Baraniecki is nu in balbezit. Ottem maakt een afschuwelijke overtreding. Baraniecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baraniecki wilt de vrije trap nemen. Culebras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Karacabey probeert naar een medespeler te passen. Stănăşel is nu in balbezit. Didebulidze maakt een afschuwelijke overtreding. Didebulidze krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Didebulidze passt de bal zonder na te denken. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki passt de bal met de wreef. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent schiet op doel. Culebras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - # Gliwice 1:0

26e minuut.
Hynšt rent richting de bal. Hynšt passt de bal met de wreef. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. Culebras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - # Gliwice 2:0

27e minuut.
Dřížďal speelt de bal door. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent onderschept slim de pass. Parent schiet op doel. Culebras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - # Gliwice 3:0

30e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Ottem verovert de bal door een tackle van achteren. Parent verovert de bal door een tackle van achteren. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman schiet op doel. Culebras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tsukerman rent richting de bal. Tsukerman geeft een lange en hoge pass. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent draait met de bal, schiet en ... Culebras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - # Gliwice 4:0

34e minuut.
Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki met een sublieme pass. Daar is Parent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - # Gliwice 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 35%, # Gliwice 65%.
Psy - # Gliwice 5:0

53e minuut.
Karacabey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Didebulidze is nu in balbezit. Didebulidze passt de bal in één keer door. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Didebulidze met de inworp. Hynšt met een sublieme pass. Didebulidze geeft de bal voor. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Culebras bokst de bal weg.

62e minuut.
Lazzari speelt de bal door. Kukulski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dřížďal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kukulski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Parent passt de bal met de wreef. Baraniecki rent richting de bal. Parent rent richting de bal. Parent haalt uit met een fantastische trap. Culebras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Psy - # Gliwice 6:0

72e minuut.
Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Faigl geeft een lange en hoge pass. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent onderschept slim de pass. Parent draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Hynšt probeert naar een medespeler te passen. Osila geeft een lange en hoge pass. Ottem is nu in balbezit. Parent onderschept slim de pass. Parent schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Psy 34%, # Gliwice 66%.
Psy - # Gliwice 6:0
Psy