Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
# Gliwice Psy
h92.11.100 Tactiek grzesbe ver_2
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 20
9 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
55.8 gemiddelde waardering 68.7
solid Schieten formidable
good Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Tsukerman rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Colazo ... Strafschop! Tsukerman raakt geblesseerd tijdens het duel. Baraniecki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Culebras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Psy 0:1

4e minuut.
Dřížďal heeft problemen om de bal te vangen. Dřížďal geeft de bal voor. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman draait met de bal, schiet en ... Culebras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Psy 0:2

6e minuut.
Hynšt geeft een lange en hoge pass. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornek. Parent is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Parent neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Kornek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baraniecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Didebulidze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tsukerman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Tsukerman kopt de bal weg. Klungelig pakt Baraniecki de bal. Biriukov is nu in balbezit. Tsukerman onderschept slim de pass. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lucchetti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baraniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraniecki passt de bal met de wreef. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Tsukerman met een sublieme pass. Parent is nu in balbezit. Kornek begaat een overtreding. Parent is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Didebulidze komt bij de bal en schiet. Culebras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 73%, Psy 27%.
# Gliwice - Psy 0:2

46e minuut.
Colazo is nu in balbezit. Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ottem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baraniecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lucchetti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki geeft een hoge lob. Parent rent richting de bal. Parent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Psy 0:3

61e minuut.
Dřížďal heeft problemen om de bal te vangen. Karacabey onderschept slim de pass. Karacabey geeft een lange en hoge pass. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Culebras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Karacabey geeft een hoge lob. Ottem bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki onderschept slim de pass. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Psy 0:4

68e minuut.
Karacabey geeft de bal voor. Biriukov kopt de bal weg. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent haalt uit met een fantastische trap. Baraniecki probeert de bal aan de voet te houden. Culebras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsukerman is nu in balbezit. Tsukerman schiet op doel. Culebras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Tsukerman passt de bal zonder na te denken. Parent rent richting de bal. Parent passt de bal zonder na te denken. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Parent bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parent is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Didebulidze neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Culebras bokst de bal weg. Parent geeft een hoge lob. Culebras bokst de bal weg.

85e minuut.
Baraniecki geeft een hoge lob. Tsukerman rent richting de bal. Colazo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsukerman raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Baraniecki neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
# Gliwice - Psy 0:5

89e minuut.
Tsukerman onderschept slim de pass. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ottem. Ottem krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: # Gliwice 63%, Psy 37%.
# Gliwice - Psy 0:5

Psy